Primul meu giveaway

Buna fetelor!

M-am gandit ca inainte de a aparea sectiunea de “Shop my closet” ar trebui sa pasim spre acel dulapior incepand cu niste giveaway-uri dragalase. Primul giveaway va contine o bluza pe care am purtat-o vara aceasta in concediu. Produsul este in stare impecabila, a fost purtat doar o data in vizita la Cazinoul din Constanta. Desi se preteaza mai mult pentru zilele de vara, fiind un model deosebit, sunt convinsa ca isi va gasi locul in garderoba voastra chiar si daca va fi purtat in primavara anului viitor.

Conditiile pentru a intra in posesia ei, de fapt conditia, ca este doar una singura, este sa lasati un comentariu acestei postari cu o parere referitoare la aspectul blogului, sugestii, imbunatatiri, etc. Orice critica constructiva este acceptata. Orice urma de hate nejustificat, va fi stearsa.

Iata si bluzita care e gata sa plece catre voi. Marimea careia se potriveste este un M. Pentru orice intrebari legate de dimensiuni, foto extra etc va rog sa imi scrieti pe contul meu de instagram cu un click AICI.

Castigatoarea se alege cand ajungem la 26 de comentarii. Multa bafta!

24 Comments

Add Yours

Leave a Reply

Your email address will not be published.