Sibiu, dulce Sibiu

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Asa suna primirea din Piata mare din Sibiu.

Adevarul este ca, lumea povestilor care atrage an de an mii de turisti a fost motivul pentru care m-am intors in orasul meu de suflet in acest weekend.

Bine ati venit deci la Targul de Craciun din Sibiu!

Am ajuns prima data la Targul de Craciun Sibiu in anul 2009, desi targul a luat nastere ceva mai devreme, mai exact in anul 2007. De atunci am simtit o afinitate pentru acest oras, nu stiu sa explic de ce, dar am revenit cu drag de cate ori am avut ocazia, atat in timpul iernii cat si in timpul verii.

Tot atunci am luat contact cu frigul destul de crunt comparativ cu ce avem noi mai la vest. De aceea in anii care au urmat am depasit toate barierele legate de frig, fashion, tocuri (NU mai veniti pe tocuri pe pavele alea ca nu va avea nimeni de suferit decat voi, si nu, nu e fashion, nu e nici macar sanatos). Pentru o vizita sanatoasa si memorabila imbracati-va corespunzator in primul rand si… pentru invazia de animal print ne pregatim noi. Aviz criticilor, anul acesta va fi epidemie de animal print la fel ca si cea cu “slapii blanosi” :))

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Targul a crescut de la an la an atragand in urma schimbarilor pareri pro sau contra. Anul acesta intriga numarul 1 este bradul din Piata Mare. Zicea un localnic cum ca multi turisti condamna utilizarea unui brad metalic in locul celui traditional, natural. Parere strict personala, cam au dreptate. S-a cam creat o imagine si mai comerciala a targului. Dar cum orice aspect poate fi despicat in 4, haideti sa ne limitam la frumusetea atmosferei, la bucuria celor care aleg patinoarul si la proiectiile care contureaza atmosfera feerica.

M-ati tot certat mai, da atat de mult m-ati certat, pana am zis ca e momentul sa va ascult. Cica atunci cand lumea crede ca esti fericita, ia-te dupa ei. Motiv pentru care nu ma veti vedea vreodata (sper) plangandu-mi problemele in lumea asta virtuala. Iar daca vreodata o sa gresesc, sa-mi fie cu iertare. Revenind deci la coltisorul meu de inimioara pe care l-am pastrat cat am putut in ultimul anisor doar pentru mine si pentru cei apropiati, el este cel cu care impart bucuriile astea mici (mari pentru mine). Cu ocazia asta iti multumesc si aici pentru liniste, pentru fericire!

Va las aici mai jos un filmulet, poate va convinge sa pasiti in aceasta perioada in lumea povestilor de la Sibiu.

Ce experiente aveti legate de Targul de Craciun din Sibiu? Astept cu drag parerile voastre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.