Simfonia florilor de toamnă

Flori, floricici, flori mai mari sau flori mai mici ??️?
Dacă e toamnă, e simfonia florilor de toamnă la Arad. Și dacă vremea a fost atât de blândă cu noi, nu ne-a rămas decât să profităm de ea.

Sub #iubimAradul ne-am delectat privirile și conturile de socializare cu multitudinea de flori colorate în weekendul care tocmai a trecut.

Arădenii s-au reîntâlnit cu florile de toamnă în aceste 3 zile, în Piața Avram Iancu, cu ocazia ediției cu nr. 2 a acestui festival.

O să public 2,3 fotografii din arhiva personală pentru ca mai apoi, să-i lăsăm pe cei mai pricepuți într-ale fotografiei să vă bucure și vouă privirile.

Nu sunt atât de revoltată pe ruptul florilor pentru crearea acestor decorațiuni pentru că, personal, sunt adepta buchetelor de flori, asta doar prin prisma faptului că acasă nu rezistă floricelele, se usucă. În schimb, la muncă, am 2 superbități în ghiveci (ați ghicit, ROZ!) care ne încântă privirile.

Totul a început așa…

și a continuat așa…

și așa…

și s-a încheiat așa.

Lansez o provocare pentru cei care au fost la festival și doresc ca pozele lor să rămână și aici, într-un articol de pe blog. Aștept cea mai frumoasă fotografie urmata de numele vostru pe adresa buder.cristina@yahoo.com sau pe conturile de socializare. Toate fotografiile primite de la voi publica în acest articol.

Haideți să vedem cum s-au bucurat arădenii de Simfonia florilor de toamnă!

Leave a Reply

Your email address will not be published.