Lookbook de izolare

Încep acest articol fulger prin a-i mulțumi Gabrielei pentru ca mi-a dat de lucru vreo ora, două, și mi-a pus creativitatea la treabă.

Avem deci izolarea tradusă în 3 ținute, primele care mi-au trecut prin minte, deși recunosc că poate erau și alte variante mai potrivite.

Ținuta nr. 1

Cred că la ordinea zilei este relaxarea, dar pe lângă asta, vreau sa cred ca Doamnele și Domnișoarele alocă din acest timp și pentru ele, fie că vorbim de îngrijirea corpului (mult sport), a părului (măști de regenerare) sau a tenului (din nou cu măști de îngrijire a acestuia). Cei care mă cunosc, știu că pe timp de “breton”, bigudiul este nelipsit cât îmi petrec timpul în casă. Halatul, mai copilăresc de data asta, se traduce prin îngrijirea mai sus menționată.

Ținuta nr. 2

Când sigurul loc în care pot purta rochițe de primăvară e exact aici, lângă masa de călcat, făcând pe gospodina… 🙄

Am avut atâtea activități casnice în aceste zile încât nu mi-a fost greu să aleg una din ele, deși recunosc că dintre acestea, cu aspiratorul sunt cea mai bună prietenă. Dar nu e problemă, până e gata carantina asta, poate mai facem un lookbook, două, trei…

Ținuta nr. 3

Era imposibil să nu vă invit la cină îmbrăcată adecvat. Și dacă serile de muzică sau nunțile momentan par ceva intangibil, unde putem purta tocuri altundeva decât la cină? E duminică, nu se cade să închei articolul cu ceva legat de home office, ci mai degrabă cu o rochie care să se asorteze machiajului recent testat.

Alte idei de ținute pe timp de pandemie?

Mai facem articole de acest gen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *