Rochiile mele

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Pe parcursul anilor am fost mereu adepta rochiilor cumpărate. Fiind fana shoppingului, ca de altfel majoritatea reprezentantelor sexului frumos, am preferat mereu să dau o raită prin magazine inaintea unui eveniment. O să gasiti mai jos o serie de fotografii cu rochii care v-ar putea inspira, toate cumparate din diferite locatii (daca mi le amintesc le voi si mentiona).

Ceea ce a fost cu adevarat surprinzator a fost că, in momentul in care am găsit o croitoreasă care chiar știe ce face, rezultatul a fost mult peste așteptările mele. Modelul este inspirat de la designerul meu preferat Alina Firte dar neavand acces la ea într-un timp atât de scurt, am ales varianta unei croitorese din zona in care locuiesc. Și când ii spun croitoreasă mi se pare puțin spus, multe sunt capabile să creeze o rochie, puține însă au viziune și știu sa îți scoată în evidență calitățile și sa ascundă defectele. 

1. Primul model – Domnișoară de onoare

 
 

2. Rochia bleu ciel

 

Este foarte important ca, în momentul în care alegeți un model, acesta să vă avantajeze și să nu scoată în evidență micicle imperfectiuni. De exemplu, eu am o problema cu bratele si de aceea am optat pentru un model care sa acopere partea aceasta a corpului meu. Nu-i așa că nu se observa daca nu menționam asta?
De asemenea asigurați-vă că cine vă croiește si coase respectivul model, vă și intelege exact modelul dorit, oferiți cât mai multe detalii, fotografii. Nu alegeți modele mulate pe corp oricat de bine ar arata ele pe modelele care le poarta. Nu orice model este potrivit pentru oricine.
Sfatul meu: Pastrati o urmă de decență în orice model de rochie ați alege. Nu exagerați cu paietele, lungimea rochiei sau orice alt accesoriu opulent care nu face decât să atraga priviri (NU în sensul bun).

Later update:

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Când o rochie este deosebită, merita sa iasă la lumina de mai multe ori. Astfel duminica trecută am purtat din nou rochia albastră la nunta Laviniei și a lui Bogdan. 

Promit sa revin cu colecția de rochii dar într-un articol separat. Fiți pe fază, urmează un model nou creat de Doamna Daniela. ❤️

3. Rochia de domnișoară de onoare

Ei bine, cu această rochie pot spune cu tărie că talentul, priceperea și cunoștințele s-au încununat perfect, rezultatul fiind mult peste măsură așteptărilor. Este una din rochiile pe care le voi putea purta și peste 10 ani, o rochie simplă dar complicată în același timp. Multumeeeesc, Doamnei Daniela! ❤️

4. To be continued

One thought on “Rochiile mele

Leave a Reply

Your email address will not be published.