Albac, comoara din Apuseni

Toată lumea merge la Arieseni dar cine are tragere de inima către bunatate, ii calcă pargul ei, la Albac. Situata la 23 km de Arieseni și 31 km de Vartop, ca despre pensiunea lor vorbim de data aceasta, ne-a făcut sa ne întoarcem cu drag la un an după ce i-am călcat pragul pentru prima data.

 

Casa Cristalina & Dumy ne-a arătat un colțișor de “acasă” și cred ca asta e ceea ce pe mine personal, m-ar face oricând sa revin cu drag undeva. Cum m-a convins? În primul rand faptul ca am întâlnit un suflet atât de bun într-o lume atât de rea încât merita adăugată in colecția de “oameni buni din viata mea”.

Va las aici și reacția la cald după primul an în care am ales Casa Cristalina & Dumy ca și opțiune de cazare în apropierea faimoasei stațiuni.

Iată ca la exact un an după, am ajuns în același loc.

26.01.2018

26.01.2019

Se spune ca e bine sa te întorci în același loc pentru a realiza cât de mult te-ai schimbat chiar dacă locul a rămas același. Ce faci însă dacă și locul s-a schimbat într-un anume fel? Trebuie sa înveți sa accepți ca, independent de tine, viata își desfășoară cursul exact cum trebuie, nu cum ne-am dori sa fie. Și cred ca toate se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Așadar, capul sus, ochelarii de soare la purtător și zâmbetul la locul lui, pe buze. Sunt oameni care te dezamăgesc și oameni care îți demonstrează contrariul, ca o inima bună va avea mereu parte de o inima și mai buna. ❤️

Colecția mea de amintiri din frumoșii Apuseni

Ianuarie 2018

Ianuarie 2019

Înainte de a încheia frumoasa poveste cu fulgi de nea, vreau sa va recomand, de fapt chiar insist ca, în cazul în care mergeți dinspre Arad spre Arieseni, sa o faceți pe la Beiuș (Oradea) și pentru nimic în lume sa nu mergeți pe la Vârfuri, asta dacă iubiți mașina cu care va deplasați. Și acum ma doare inima de la drumul lovit de bombe pe care am făcut mașinuța sa îl traverseze.

În rest, toate cele bune și vacanță plăcută! 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *