Giveaway de iepuras

Bine v-am regăsit! 😘

Fiindca e sâmbătă și datorita faptului ca sunt convinsa ca ați fost cuminți, fetelor, iepurașul va aduce în acest an aceasta minunata jachetă de piele întoarsă de culoare mov.

Tot ceea ce trebuie sa faceți este sa lăsați un comentariu la acest articol. Alegem câștigătoarea când ajungem la 50 de comentarii. Premiul se va înmâna personal în Arad sau îl voi trimite prin posta română, evident dacă și reușesc sa contactez câștigătoarea.

Haideți sa vedem care este premiul de aceasta data!


Din păcate deocamdată nu am reușit ca iau legătura cu câștigătoarea primului meu Giveaway. Adelina, dacă încă ești cititoare a blogului sau dacă primești e-mailul, te rog sa ma contactezi!

Voi anunța câștigătoarea și pe pagina de Facebook cristinabuder.ro. Dacă aveți alte sugestii de a nu mai întâmpina situația de mai sus, le accept cu drag.

Va aștept sa participați într-un număr cât mai mare și va urez Sărbători luminate alături de cei dragi vouă! 🤗

Update: Cred ca am exagerat cu 50 de comentarii, alegem câștigătoarea mâine, sa fie chiar de Paste! Multă bafta! 🐇

Update 2: Premiul a fost predat personal câștigătoarei (Ana-Maria) în Timișoara. Va aștept cu noi concursuri pe blog! 🙂

17 Comments

Add Yours
 1. 1
  Chiru Adela

  Este superba geaca, ma bucur ca am ocazia sa particip la acest giveaway.
  Iti doresc sărbători fericite alături de familie și cei dragi.

 2. 5
  Tatiana

  Foarte drăguță culoarea gecii. Nu am o geacă asa si mi-aș dori una. De ce nu sa o castig? Poate iepurașul tine cu mine. Pupici si paste fericit! Felicitări celei ce va câștiga!

 3. 6
  Simona

  Ador această gecută, este absolut minunată. Iti doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi si multa sanatate. 😙😙😙

 4. 7
  Anamaria

  Este absolut uimitoare jacheta! Sunt convinsă că prin intermediul ei, oricine poate îmbuna vara și o poate seduce astfel încât să își facă mai rapid simțită prezența! Sărbători Pascale frumoase îți doresc, la fel de frumoase precum este acest articol!

 5. 8
  Patricia

  Este foarte fashion aceasta geaca și mi-ar plăcea foarte mult sa o câștig deoarece este foarte drăguță și are o culoare frumoasa și va merge foarte bine cu niște rochițe! Sper sa o câștig 💜🤩
  Happy Easter 🥀🐰🐇

Leave a Reply

Your email address will not be published.