Gafe de blonda

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Fiind obișnuita dimineață de sâmbătă subiectul articolului de astăzi era cu totul altul dar, nefiind în asentiment cu acesta și datorita intamplatilor petrecute la miezul nopții (ca tot spunem ca Aradul e un oraș plictisitor), sunt constrânsă oarecum sa povestesc asta la cald.

Am făcut în ultimii ani patru gafe demne de bancurile cu blonde pe care vreau sa le impartasasesc cu voi.

  1. Cu ce se umfla roțile?

Începătoare fiind și super panicata ca as fi făcut pana la roata, dar și femeia care merge singura la mecanic, itp, sa vândă mașina veche bla bla, am ajuns într-o benzinărie cu scopul de a umfla roata. Aici erau 4 recipiente, toate roșii, din care unul clar era extintorul, dar pe restul nu scria întrebuințarea. Bineînțeles că vre-un angajat amabil se găsește, mai ales dacă amabilitatea în ziua de azi costă.

Ca o scurta paranteză, exista o stație unde se alimentează în centrul orașului în care de câte ori merg același angajat ma atenționează ca e desumflata roata pe stânga, față. S-a repetat povestea de cel puțin 3,4 ori inclusiv după ce schimbasem cauciucurile, destul încât sa aflu ca nu sunt singura cu “stânga, față” și ca e doar o metoda de a face bani în plus. Când am văzut ca respectivul are un iPhone și eu un amarat de Huawei am cam ridicat din sprânceană.

Revenind la oile noastre, de aceasta data un tinerel, angajat al benzinăriei respective, se apropie de mine cu traditionala întrebare “pot sa va ajut cu ceva?” Țineți-vă bine ca aici e dialogul suprem:

“-Spuneți-mi ca rog, cu ce se umfla rotile?

-Pai… Cu aer. ?”

Vai, vai Cristina… ? Lecția învățată? limba română și exprimarea. Am lucrat la asta intens, de acum gândesc de 10 ori înainte sa scot o prostie pe gura.

2. Cum am luat prima amenda de circulație sau cum am ratat concertul aniversar a celor de la Aradeana.

Ca am luat prima amenda nu e nimic neobișnuit în cazul șoferilor. Problema e ca eram convinsa ca sunt în afara localității nefiind nici o casa între Paulis și Lipova, cunoscătorii știu despre ce vorbesc. Problema nu e nici măcar faptul ca am luat maximul posibil și eram la limita pierderii carnetului cu 89 în localitate “cică”. Problema e ca în aceeași zi ne-am grăbit fooooarte tare sa ajungem înapoi la Arad pentru a merge la concertul aniversar a celor de la Arădeana. Când am reușit cu mari sacrificii sa ajungem în fata teatrului, am constatat cu stupoare ca ușa e închisă. ?‍♀️

Am verificat abia atunci din nou afișul cu concertul. Se pare ca data era 31 mai și NU 31 aprilie.

Lecția învățată… De acum înainte citesc de cel puțin trei ori datile evenimentelor, uneori folosesc și calendarul din telefon pentru a nu mai gafa în acest mod. Partea buna e ca am ajuns la timp sa plătesc doar jumătate din amenda de circulație primita.

3. Unde-s presurile din mașină?

Am avut o zi de sâmbătă (luna trecuta) super super ocupata, în aceeași zi am fost și la țară și la Timișoara și undeva pe la 8:30 seara am hotărât sa spăl și mașina. M-am grăbit cât am putut pentru ca afara era destul de frig deja.

Ziua următoare în timp ce am plecat cu mașina de la bloc am constatat ca în mașină eu aveam preș, dar celelalte 3 locuri nu mai aveau. ?‍♀️

Abia atunci mi-am amintit ce făcusem cu o seara inainte. Am terminat ceea ce am avut de făcut și m-am întors la spălătoria favorita, unde, ce credeți? Am găsit presurile! ?

Lecția învățată… Sa fiu mult mai atenta când plec de undeva in ceea ce priveste lururile personale.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

4. Cum am uitat plasa cu cumpărături la cafenea.

Se pare ca lecția care teoretic trebuia sa o învăț luna trecuta nu s-a prins de mine.

Am fost ieri seara cu o prietena la cumpărături și, fiind foarte obosite, am aterizat într-o cafenea.

Toate bune și frumoase pana când am realizat ca se va închide în jumătate de ora și nu prea mai avem timp de lenevit. Am comandat amândouă o cafea și la 10 ne-am ridicat și am mers undeva în oraș. Undeva după miezul nopții am avut o revelatie, mi-am amintit ca am uitat plasa cu sandalele (era ultima pereche din magazin! ?) la cafeneaua din Mall. Și distracția începe de aici.

Ne-am întors la Mall dar când sa intram, la etajul 1 erau puse lanțuri la ușa. Am urcat la etajul 2 știind ca sunt filme care rulează pana la aceasta ora. Când am vrut sa coborâm, scările rulante erau blocate. Am mers la doamna bodyguard, femeie mai bataioasa din fire și i-am spus cele întâmplate. A fost tare drăguță și a coborât cu noi pana la Lento, cafeaneaua cu pricina. Plasa mea nu mai era lângă masa dar domana de la paza s-a uitat și la bar. Moment în care… BOOM! A pornit alarma! ?

De aici discuția a decurs astfel:

Bodyguard: Nu o găsim acum, veniți mâine după ea. Va fi ori aici, ori la info.

Eu: OK, dar alarma? Nu se oprește?

Bodyguard: Las-o d******i sa sune!

Eu: OK, dar se mai oprește? Nu suna la firma de paza?

Bodyguard: Suna la d***u’! Las-o sa sune pana dimineață! “

Urcând înapoi doamna mi-a explicat ca sunt cazuri care se mai întâmplă și ca ar fi fost o persoana care și-a uitat plasele cu cumpărături de la Carrefour si nici nu s-a mai întors vreodată după ele. ?

Ziua 2, 10:01

Am fost prezenta la Mall, abia găsind un loc de parcare chiar dacă era abia ora deschiderii.

Am urcat la cafeneaua deja renumita, unde apropo, au o cafea foarte bună, cu discursul deja pregătit.

Am recuperat plasa cu sandalele cu o gluma (sper) din partea chelneriței care mi-a spus ca e bine măcar ca mi-am amintit unde am lăsat-o. ? Mulțumesc celor de la Lento pentru ca au fost tare drăguți cu mine!

Lecția repetata și sper învățată, sa nu îmi mai uit obiectele pe unde merg.

Pana data viitoare, sa fiți cuminți, sau mai cu minte decât mine! ?☺️

One thought on “Gafe de blonda

Leave a Reply

Your email address will not be published.