O zi la Street food Carnival

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Bine ați venit în lumea mea, și spun lumea mea pentru ca azi se lasă cu una din marile plăceri ale vieții, ma rog.. a romanilor.. Aaa.. De fapt A MEA ☺️ Iar când satisfacția papilelor gustative se îmbină cu cea a urechiuselor, putem sa o declaram ca și PERFECT MATCH, mai ceva ca pe Tinder! Bine ați venit la Carnival food festival!

Am aflat de eveniment prin cea mai simpla metoda de a-ti face reclama și locul unde majoritatea romanilor au creat un cont, de pe Facebook, în urma cu aprox. 2 săptămâni deși, dacă îmi forțez un pic neuronul, cred ca prima data auzisem despre ei la radio. A fost suficient sa aud de una din formațiile mele preferate din România ca să ma convingă sa fiu acolo. Aviz celor care vor sa își facă reclama, folosiți cuvintele cheie.

Am decis ca, având parte în sfârșit de o zi cu soare (cel puțin de aceasta data nu au mințit cei de la meteo), sa merg și în timpul zilei acolo ca să înțeleg și mai bine termenul de “festival”. Prețul pentru acces în incinta festivalului a fost de 44 RON dacă se cumpărau biletele de pe internet, iar dacă hotărati sa le cumpărați de acolo, prețul era de 49 RON.

Zis și făcut, cu biletul în mana, am ajuns la Muzeul Satului Bănățean, căci aceasta era și locația evenimentului unde pentru acces trebuia prezentat biletul urmând ca, dacă se părăsea incinta se primea o brățară pe baza căreia se intra fără a mai sta la coadă.

Ora 15:00

Tadaaam! Multe locuri instagramabile, lume nu atât de multa la aceasta oră dar o atmosfera de festival șiiii multă mâncare. Recunosc faptul ca am dat vreo 3 ture pana am ales de unde cumpărăm mâncarea. Înainte de asta, plata se făcea în felul următor:

  • Orice se cumpără se plătește cu un card.
  • Cardul se alimentează de la câteva info pointuri iar suma minima este de 35 RON.

Am ales, cum va spuneam după cele 3 ture, sa păcătuiesc. După o săptămână de dietă, sâmbăta a triumfat cu… Cel mai bun burger mâncat vreodată. ?

În viata asta nu am avut cele mai fericite experiente cu burgerii, una s-a lăsat cu o criza de fiere de doua zile. Să-mi ziceți Fulga dacă eu mai mănânc vreodată carne de vită!

De aceasta data, am observat ca au apărut, parca mai mult decât la alte festivaluri de tip street food, burgerii de pui. Și cum eu sunt mare amatoare de tot ce înseamnă carne de pui sau peste, cam aici m-am oprit. Aici unde? La Smokin pig.

Comparând cu orice mâncare gustata vreodată, asta a fost, orgasmul papilelor gustative. NU am mâncat în aceasta viata ceva mai bun decât burgerul de pui și cartofii prăjiți de la Smokin pig! Decât dacă vorbim despre gogoșile bunicii dar alea se fac cu suflet, deci nu are cine sa concureze cu rețeta asta. ?

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Burgerul cu pui costa 25 RON iar porția extraordinara de cartofi presărați cu branza și ceva praf de usturoi costa 10 RON.

Haideți sa va arat și cum se face plata, practic doar prin scanarea cardului la oricare din tonetele cu mâncare. Atenție însă, asigurați-vă ca soldul este suficient pentru a va acoperi comanda.

Pe lângă fotolii, leagăne și alte locuri drăguțe, mi-a atras atenția cea de-a treia scena care era amplasata ghiciți unde? Într – un carusel. ?

Și dacă ziua a fost mai respirabil, mai “chill” toată atmosfera, spre seara a fost full house. Un mare plus pentru ținutele de festival, am fost efectiv încântată sa le vad!

Pentru doritorii de ceva mai efervescent, nu putea lipsi de la festival Aperolul.

Haideți sa vedem totuși pentru ce am venit. Au fost 2 nume sonore care nu aveam de gând sa le ratez. Cu discursurile-i caracteristice, Tudor Chirila, este o voce care are în primul rand ceva de spus. Și cine nu iubește Vama?

Poate nu au fost toate melodiile cunoscute de către toti cei din public, dar când s-a ajuns la “Am doar 18 ani” cred ca majoritatea au avut o afinitate pentru aceasta cândva, deci efectul a fost cel scontat. Ca se numește Vama Veche sau Vama, nu mai are nici o importanță în momentul în care una din melodiile lor cunoscute, ca și cea mai sus menționată, se aude la orice radio, CD, stick, YouTube etc.

https://youtu.be/3I2BSjHTWXk
https://youtu.be/nbv3ZLCdnMg

Învățăm sa apreciem valorile abia după ce ne dam seama ca nu le vom mai avea atât de aproape pentru mult timp de acum încolo.

Am fost foarte placut surprinsa sa aflu ca o adevărată vedeta din România, Doamna Corina Chiriac, a întreținut atmosfera mai ceva ca cei de la Vama. Publicul a fost mai mult decât în delir, a fost o… “Adunătură de fericire” la cea de-a doua scena. Cum e aia cu rața? Uite așa!

https://youtu.be/87o9V5nN_b0

Și cum un artist nu moare niciodată sunt chiar foarte fericita ca am ajuns la un concert de asemenea valoare asa ca, noi, cu siguranță nu o sa va uităm! ❤️

https://youtu.be/DjRLFRH3FBA

Închei ziua euforica, cu o fotografie care reflecta exact seara de sâmbătă, 11.05.2019, petrecută la Carnival food festival.

One thought on “O zi la Street food Carnival

Leave a Reply

Your email address will not be published.