Giveaway la Brașov

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Am revenit cu o surpriza plăcută, atât pentru mine cât mai ales pentru voi.

Majoritatea giveawayurilor din online conțin produse cosmetice, îmbrăcăminte etc. (cel puțin cele cu care am luat eu contact) dar de data asta vin întâmpinarea voastră cu ceva nou, inedit, diferit și care m-a făcut sa spun “DA” imediat ce am aflat despre ce e vorba.

Din păcate, acest giveaway este restrâns ca locație și se adresează doar celor locați în Brașov, dar din fericire se adresează oricui vrea sa aibă parte de o experiență cu trotinetele electrice atât ca și turist cât și ca și turist în orașul in care locuiti.

În urma propunerii adresate, i-am cerut lui Vlad mai multe detalii despre aceasta poveste și astfel am aflat ca este vorba despre un serviciu nou de ghidaj turisitic in Brasov (tur ghidat al orasului vechi cu trotinete electrice)
oferit de eTours.ro .

Am fost acolo cu 2 ani în urma dar avut mereu o reticență către Brașov ca și oraș, totuși, sunt convinsa ca nu l-am văzut în compania cui trebuia. De data aceasta turul orașului se face în compania unui ghid local atestat deci nu mai avem astfel de probleme! Haha ?

Pentru a înțelege mai bine ce presupune mai exact acest tur, am cerut informații suplimentare și astfel am aflat detalii care ma fac și pe mine sa îmi doresc sa fiu turist pentru cel puțin câteva ore în Brașov.

Intalnirea are in loc in majoritatea cazurilor in parcul central din Brasov. Inainte de plecare se face un scurt instructaj pentru folosirea trotinetelor electrice. Participantii au cateva minute de acomodare.

Apoi se pleaca pe unul dintre cele trei trasee pre-stabilite. Se poate alege turul scurt, mediu sau lung respectiv 1 ora, 2 ore sau 3 ore. Toate cele 3 trasee au rolul de a prezenta sistemul de fortificatii al Brasovului din vremea medievala, precum si cele mai importante atractii turistice din orasul vechi. Tururile mai lungi includ si incursiuni in cartierul Schei. In cel de 3 ore urcam si la Cetatuia de pe straja pentru a admira belvederea asupra orasului vechi precum si asupra celui nou.

Este varianta si a unui tur de seara, a unor trasee in Poiana Brasov precum si a turelor personalizate in care clientul isi alege singur traseul in functie de ce obiective doreste sa atinga.

Pe parcursul turului participantii sunt insotiti de un ghid local atestat care le furnizeaza informatii despre obiectivele turistice precum si diverse sfaturi pentru utilizarea trotinetelor electrice in bune conditii.

Comunicarea se face in timp real fata-in-fata precum si in timpul mersului prin sistem wireless de ghidaj audio.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Turul de care puteti beneficia castigand acest giveaway este pentru 2 persoane si este cel de 2 ore, turul extins al orasului vechi.  Mai multe detalii despre acest tur găsiți aici.

Mai jos aveti si un mic “demo” cu privire la trotinetele electrice despre care vorbeam.

Și reacția mea a fost: “Ai 3 de DA! Facem Giveawayul cu mult entuziasm!” Glumesc, asta a fost vocea mea interioară. Nu m-am exprimat verbal tocmai așa.

Pentru a câștiga acest giveaway trebuie doar sa lăsați un comentariu la acest articol. Câștigătorul va fi ales pe data de 1 iunie 2019, de obicei postez și pe instagram și pe Facebook totul pentru a fi cât mai transparent rezultatul. Rugăminte MARE, lăsați datele de contact valide, nume complet sau adresa de e-mail pe care o utilizați/număr de telefon.. Practic faceți în asa fel încât sa puteți fi gasit/a. La ultimul giveaway am avut probleme cu găsirea câștigătoarei (premiu înmânat personal) iar la primul nu am găsit-o nici astăzi.

O alta mențiune, având în vedere ca acest giveaway este pentru 2 persoane, câștigătorul sau câștigătoarea are dreptul sa își aleagă un partener alături de care sa beneficieze de acest tur. În cazul în care acesta sau aceasta nu dorește sa aleagă pe altcineva cunoscut, vom alege și a doua persoana în aceeași manieră. E doar o aplicație care alege un număr, comentariile fiind numerotate.

Tot aici, am stabilit împreună cu Vlad ca, având în vedere posibilitatea ca perioada concediilor sa nu coincidă cu luna iunie, extindem posibilitatea de a beneficia de acest tur și în alta luna a verii cu condiția ca persoana sa ne spună în ce perioada are concediu și sa programeze din timp acest tur.

Va spuneam la începutul articolului ca e o surpriza plăcută și pentru mine, dat fiind faptul ca e prima colaborare de când am înființat blogul. Mulțumesc pe aceasta cale pentru încredere!

Cat pentru voi, pfuuuui… Cat mi-aș dori o astfel de experiență! Vlad, la vara ma primiți și pe mine? ?

Haideți sa vizităm un oraș cu atâta istorie în alt fel decât la pas.

Cu inima undeva acolo, va urez multa bafta!

Update: Felicitări Tania! Te rog sa îl contactezi pe Vlad conform celor discutate în privat. Distracție plăcută și casa de piatră! ?

One thought on “Giveaway la Brașov

  1. Mi-aș dori mult sa castig deoarece in 18 iunie vom merge in luna de miere in Brasov!

Leave a Reply

Your email address will not be published.