Favoritele lunii mai

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Am ajuns așadar la retrospectiva lunii mai prin prisma descoperirilor noi, a celor mai surprinzătoare “evenimente” cu care am avut de-a face în luna asta de primăvară – toamnă. N-o să lungesc introducerea pentru că va fi cu siguranță un articol destul de lung și nu aș vrea să vă plictisesc încă de la început.

1.Prima recomandare, cel mai surprinzător serial pe care l-am văzut și savurat, vine de la Lucifer.

Alungat din rai, după cum bine știți, cel mai frumos înger ajunge, unde credeți? În L. A. (Los Angeles). Ironic, nu? Partea chiar interesantă este că Lucifer nu își exercită aceste chemări de “a pedepsi” cum ar fi de așteptat, ci se îndrăgostește de un detectiv (o ea care îi cam dă cu flit) căruia i se alătură în rezolvarea cazurilor de la locul de muncă. Povestea dintre cei doi face deliciul comediilor romantice. Gândiți-vă că sunt pe la episodul 7 din sezonul 3 și abia acum am văzut un sărut. Recomand cu toată dragostea acest serial care vă scoate din orice impas. Am trecut peste o săptămână mai “grea” cu ajutorul lui. Vă deconectează.

2. Am fost la Epic, Epic Vara, și localul, în ciuda fițelor, uneori greu de digerat, este absolut senzațional.

Dacă sunteți din vestul țării, o data în viață trebuie sa le treceți pragul. “Mama natura”, Roxana Ionescu, iubita managerului, este la fel ca și restul personalului (mai puțin cei de la intrare) foarte prietenoasă. Cum am intrat totuși? Asta fiind problema nr. 1 când vă gândiți să mergeți în Epic. Pai, o dată în viață se mărită Ramona, și coronița purtată de ea a fost cheia!

3. Aveam un top 3 formații preferate din România și suna cam așa: 1 – Direcția 5, 2 – Vama și 3 – Compact. Începând din luna mai, locul 1 a fost detronat cu ușurință de cei de la 3 Sud Est. Efectiv am retrăit anii 2000 în ora de “concert în ploaie” cu ocazia Festivalului Berii din Arad. Va las un filmuleț care justifică cele spuse.

4. Haideți să continuăm cu evenimentele și locațiile urmând să încheiem cu câte ceva de îngrijire personală și cu raiul papilelor gustative. Am vorbit despre festivalul florilor FlorAR cu ocazia unui articol dedicat Alegerilor Europarlamentare din acest an. Aici găsiți mai multe detalii. http://cristinabuder.ro/2019/05/28/ziua-in-care-romania-s-a-trezit/

Dacă vreți să aveți câteva poze instagramabile, ați face bine să nu ratați astfel de evenimente.

5. Cu multă rușine, mult mai multă decât cea cu care mă confrunt de obicei, o să vă mărturisesc ca am descoperit cu ocazia Nopții albe a Muzeelor că noi avem la Arad o porțiune dedicata istoriei care e absolut minunată și despre existența căreia nu știam până la cei 28 de ani împliniți.

Și e wooooow! Nu e mare, dar e foarte mișto. Pentru cei pasionați și la fel de habariști ca și mine… Stați puțin, e imposibil sa fiți pasionați și sa nu știți… . Cristina, Cristina ?‍♀️Pentru cei care vor sa se deconecteze pentru câteva clipe, recomand partea de istorie din Complexul Muzeal Arad.

6. Zone Cafe. Cu părul mai mult roz decât blond și cu multe multe regrete din cauza faptului că nu prea țin cont de recomandările altora, vreau să vă spun că locul unde se mănâncă cel mai bine din vestul țării și cafeneaua cea mai cea este “Zone Cafe”. Am fost cu limbuta în rai pentru câteva minute până am savurat cel mai bun burger de pui mâncat vreodată.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Cafeaua este și ea foarte bună la ei iar ca și linie de plutire aș pune-o pe același nivel cu Epic-ul.

7. Rămânem în raiul burger-așilor cum ar spune Ioneștii (cine îl urmărește pe Mariciu sau pe Giorgiana Ionescu știe despre ce vorbesc). Am fost cred ca tot în luna mai (inserez aici și link direct către articolul detaliat) la Street food Carnival desfășurat în incinta Muzeului Satului Bănățean din Timișoara. Aici am mâncat prima data un burger bun, cum adică bun?!? EXTRAORDINAR. Și toate astea datorita celor de la Smokin Pig!

În sfârșit au apărut burgerii de pui! ? http://cristinabuder.ro/2019/05/13/o-zi-la-street-food-carnival/

Îi efectiv detest pe cei de vită.

8. Cel mai bun iaurt cu cereale mâncat în viața mea l-am descoperit la Cristal Cafe în Arad.

Ingredientele sunt simple și se poate face și acasă. Chiar astăzi am mâncat așa ceva la muncă și, pe lângă faptul că nu mi-a mai fost foame câteva ore bune, este chiar delicios. Aveți nevoie doar de iaurt (am folosit cel de la Covalact ca deh, prea bun, prea ca la țară! Cu 5% grăsime) și cereale dar ceva crunchy. Am ales un amestec care conține și caju, migdale pe lângă cerealele propriu – zise care sunt și extrem de dulci. Este alternativa unui mic dejun delicios. Cei de la Cristal m-au învățat și o prostioară, și anume să adaug puțină Nutella. ?

9. Am un balsam de păr de care ma bucur de câteva luni (Aprox. 3) dar am uitat să îl includ în favoritele lunii. Am scăpat de problemele cu care se confruntă cea mai încâlcită podoabă capilară existentă. Acum pieptănatul e flore la ureche, parul nu se mai rupe atât de ușor și nici nu se îngrașă din cauza acestuia. În realitate e vorba despre o mască de păr dar eu o folosesc pe post de balsam.

Păr blond sau violat cu placa? Folosiți Byphasse!

10. Am un săpun lichid și un gel de duș care m-ar putea tine sub duș muuulte minute. Cei de la Fa au un ingredient secret cu parfum de “Wild camelia”. Dușul cu arome de camelie sălbatică a devenit deci, cea mai plăcută relaxare din zi.

Dacă vreodată va aflați printr-un supermarket și nu aveți vreo preferință anume, încercați și varianta celor de la Fa. Nu veți regreta!

Cam atât despre favoritele din luna mai 2019. Sper sa va inspire măcar una din cele 10 puncte atinse mai sus.

Vă urez un weekend plin de soare și căldură! ?️?

Leave a Reply

Your email address will not be published.