Sandale, pantofi sau pantofi sport

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

În speranța că și la voi se resimte vara în adevăratul sens al cuvântului, vă propun astăzi 3 variante de a purta un costum trecând ușor de la sport la elegant cu ajutorul papuceilor. Totul s-a născut din inspirația cu care m-am trezit în această dimineață sau, mai bine spus, datorită roții culorilor care îmi sare în ajutor în momentele de impas.

Varianta nr. 1

Roz cu negru, sau varianta mai puțin recomandată de roata culorilor.

Principiul pe care se bazează roata culorilor este că nu ai cum să dai greș dacă alegi o ținută în culori învecinate pe acesta roată. O găsiți oriunde pe internet sau, dacă vreți sa o aveți și fizic, se găsește la Cupio cu 8,00 RON.

Totuși, mizând pe faptul că nu prea ai cum să dai greș cu acestă combinație, am ales negrul ca variantă care să completeze cele două piese roz. L-aș nu-mi costum dar nu sunt singură ca poate fi numit astfel.

Încălcând deci principiul roții, rămân la ideea ca unele combinații (mai ales cele cu non culorile alb și negru) nu prea pot strica o ținută.

Varianta nr. 2

Schimbăm total contextul și, dacă tot am primit vineri coletul cu mult doriții pantofi sport de la Puma, aș zice să le și facem inaugurarea.

I-am purtat pentru prima dată la Festivalul trandafirilor de la Eutopia Gardens. Pentru cei care doresc să meargă și să facă niște fotografii frumoase, gradina aceasta cu trandafiri o găsiți în Județul Arad, înainte de intrarea în Mandruloc pe partea dreaptă. Accesul este gratuit. Soarele este mai mult decât abundent.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Spuneți BRÂNZĂ! ?

Roz cu roz și un strop de alb. Personal, îmi place combinația mult, iar pentru zilele în care m-am saturat de tocuri devine chiar ideală.

Varianta nr. 3

Sau contextul de la care s-a “născut” articolul de azi.

Încă nu îmi vine sa cred că nu știe lumea ce e aia “roata culorilor”. Cel puțin cele din Sephora sigur nu știu. Cele de la Diverta credeau că e un joc pentru copii. Noroc cu prietenele de la Cupio! Pe lângă faptul ca sunt cele mai prietenoase din cele 3 locații în care am încercat să o găsesc, sunt și foarte profi, așa că au adus-o special pentru mine la Arad. Mulțumesc! ?

A doua ținută creată deci pe baza deja faimoasei roți, combină ceea ce nu multă lume ar fi ales să asocieze, și anume roșul cu roz.

Roata interzice oarecum purtarea de combinații precum galben cu violet, albastru cu oranj, culori diametral opuse dacă verificați fotografia de mai sus. Alegând roșu în combinație cu o culoare care este creată tot din el, este ceea ce recomandă roata culorilor.

Și ce dacă a venit vara? Schimbăm pantofii cu sandalele și cămașa cu un maieu. Cel puțin în diminețile mai răcoroase, costumul cu pricina încă este purtabil.

Ce părere aveți despre cele 3 combinații? Care variantă vă surâde mai mult? Ați alege sa asortați o ținută bazându-vă pe roata culorilor?

12 thoughts on “Sandale, pantofi sau pantofi sport

  1. Nu stiam ca exista aceasta roata la Cupio, dar mereu am dificultati in a combina culorile. Pentru 8 lei, nu trebuie ratata.

  2. Sincer, eu nu țin cont de reguli atunci când ma imbrac, ci de ceea ce îmi place mie. Chiar îmi place prima varianta, cred ca acest costum merge de vis cu negru!

  3. Ce faine sunt pozele! Desi eu sunt mai mult cu incaltarile casual, uneori purtandu-le pe cele sport destul de des, imi plac mult si sandalele tale 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.