Nunta Ramonei și a lui Alex

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

06:30 – Sună alarma

Nu sunt deloc o persoană matinală dar când e vorba despre o zi ca și cea de azi, chiar și după nopți la rand cu câte 5 ore de somn pe noapte, sunt în picioare la primele ciripituri. Doar nu credeați ca ma trezește ceva bass de discotecă?

Am avut întotdeauna cercul de prietene destul de restrâns, iar azi, 15.06.2019, se căsătorește una din ele. ❤️

06:40 – Am spălat podoaba capilară pentru a-i ușura munca doamnei care va încerca să facă ceva decent (sper eu) din parul asta aflat la ananghie. Știți și voi ritualul de spălat, uscat, placa, vopsit, nu-i așa? Sper că totuși a mai rămas ceva din tenta de roz. După cum vă spuneam, luna aceasta va fi dominata de această culoare, cel puțin în garderoba mea.

07:30 – La spălătorie, treburi de-astea de femei, de femei îngrijite!

09:00 – Cristina la machiaj. Tot susțin eu ca nu sunt fana make-up-ului de nici un fel DAR… cam asta a ieșit. ?

10:00 – Să facem ceva și cu părul vâlvoi. Sunt super, super mulțumită de rezultat. Modelul este imperios necesar din cauza căldurii de afară.

11:40 – M-am întors la spălătorie pentru că mașina mea devenise mai mult alba decât gri din cauza prafului. Problem solved ✔️

12:30 – Am plecat de acasă cu artileria grea: sandale de schimb, rochie de schimb și multe multe alte nebunii doar de femei înțelese pentru a face față unei zi luuuungi și emoționante.

13:00 – Nu am fost capabilă să scot prea multe cuvinte văzând-o ajungând de la salon cu voalul în cap, dar fiți convinși că am trăit momentul destul de intens în interior.

Poze, poze și iar poze ?

15:30 – Am ajuns și la momentul în care cei doi vor spune “DA” în fața ofițerului de stare civilă. “Sala Ferdinand” a Primăriei din Arad impresionează prin arhitectura superbă cu care este înzestrată.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Am găsit și cadrul perfect de care m-am bucurat în aceasta zi însorită.

Păi nu v-am spus eu ca luna asta voi purta mult roz?

16:00 – Am ajuns un pic mai devreme la Catedrala Sfânta Treime din Arad, dar suficient de repede încât sa ne bucurăm de un aer mai răcoros și sa refacem piciorușele, doar ne așteaptă o seara de dans, nu?

17:00 – Sau momentul care pentru mine are cea mai mare însemnătate dintr-o nuntă, slujba cununiei.

Casă de piatră, dragă prietenă! Vă doresc ca noul drum pe care ați pornit de acum ca și familie, să vă fie presărat cu binecuvântări duhovnicești.

18:30 – Am ajuns la “Sala de evenimente Helen” , unde se desfășoară petrecerea în cinstea celor doi proaspăt căsătoriți.

Să vă aducă noroc și să aveți o viață o viață împreună lipsita de griji!

Sunt momente în care creeem amintiri pentru o viață. Îți doresc ca această zi sa fie una dintre cele mai frumoase amintiri ale voastre, să vă amintiți mereu cu drag de mijlocul lunii iunie, când parca și soarele a strălucit de dragul vostru. Ce? Nu ați consultat vremea din calendar?

Acum ca cele spuse mai sus au fost și demonstrate… Să-mi razi mereu ca și azi și sa ai parte de toată fericirea din lume! ??❤️

20:30 – Dansul mirilor, după cel din timpul slujbei de cununie care am aflat că e de fapt primul dans în doi, a urmat și dansul pentru care Ramo și Alex s-au pregătit temeinic. Aici și dovada celor spuse.

02:00 – Momentul de dulce ?

02:19 – Încheiem articolul după momentul dulce, cu speranța că va rămâne unul frumos de citit și peste ani. Mulțumesc pentru invitație iar vouă, vă mulțumesc pentru răbdare!

Vă doresc o viață fericită împreună, multe bucurii și să vă înțelegeți mereu ca și astăzi! ??❤️

13 thoughts on “Nunta Ramonei și a lui Alex

    1. Ai MARE dreptate! Acum picioarele mele se resimt, dar a meritat ? Mulțumim pentru urări!

  1. Casa de piatra mirilor! Super ideea de a tine un jurnal de nunta. Asa iti vei aduce aminte cu drag de clipele acestea frumoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.