Parfumul mov

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

16.06.2019 – O zi în gradina cu lavandă

Aceasta este denumirea evenimentului la care am participat cu mare drag duminică, 16.06.2019, la invitația lui Ștefan.

Pe Ștefan îl cunosc din contextul jobului, și tocmai pentru încrederea de care a dat dovadă pe parcursul anilor, am decis sa le fac o vizită în gradina cu lavandă.

Nu sunt genul de persoana care spune nu, mai ales la evenimente de această natură, asa că, în ciuda unor dureri insuportabile de picioare, am mers la adresa indicată ca și locație a evenimentului. Aș putea să dau un copy paste foarte impersonal, dar cum prefer să nu fac asa ceva aici pe blog, vă invit pe Facebook unde găsiți absolut toate detaliile legate de eveniment, locație și ceea ce vă oferă Cristina și Ștefan dacă le treceți pragul.

V-aș putea ajuta și eu cu o mica prezentare a produselor pe care le puteți achiziționa de la ei, dar sunt convinsă că ei o pot face mult mai bine, deci nu îmi rămâne decât sa vă îndemn să mergeți personal (dacă tine și vremea cu noi mâine) în gradina cu lavandă.

Am ajuns destul de târziu, cum am și menționat în discuția despre evenimentul care urma sa aibă loc, nu atât de târziu încât sa nu avem parte de niște fotografii reușite. Cert este că, în ciuda orei înaintate (19:00), problema era de fapt furtuna care ne amenința cu niște nori destul de supărați. Totuși, când o blondă se ambiționează, pana și norii fug din calea ei.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Peisajul îți taie respirația, a recunoscut pana și mama, care nu e tocmai fana acestor evenimente la care ma încăpățânez sa o iau cu mine. Stați liniștiți, după ce vede cu ochii ei despre ce e vorba, devine încântată.

Aveți la dispoziție și o punga în care puteți culege cata lavandă încape în ea și pe care puteți să o luați apoi acasă pentru tariful de 25 RON. Cei doi au și pregătit un mic cadru pentru fotografiile celor care vor participa la eveniment. Nu e ca și cum nu ar fi fost deja incredibil de frumoasa lavanda în sine. ❤️

Sincer, mi-ar fi plăcut să aflăm mai multe despre cum o fac sa ajungă atât de frumoasă și sa vad și produsele mai în detaliu dar ma stresa destul de mult ideea de cod rosu de vreme rea despre care am auzit la știri.

Am luat parfumul de lavandă cu noi sub forma unui odorizant pentru mașină, fericite ca am scăpat de ploaie și am și învățat câte puțin despre cum se cultivă lavanda. Pe lângă fotografiile pentru care merge în general lumea la astfel de evenimente, eu cred ca un loc important îl ocupa socializarea, contextul de socializare care este creat de eveniment, dar și educația, îmbogățirea cunoștințelor.

Promit sa revin și anul viitor dacă mai organizați acest eveniment, mult mai pregătită, mult mai devreme și cu mult mai multă încredere!

19 thoughts on “Parfumul mov

  1. Tare dragute sunt pozele, iar lavanda arata pur si simplu minunat. Cred ca miroase genial acolo

  2. Imi place la nebunie lavanda si vreau sa imi pun si eu in curte. Imi place cum au gandit sa amenajeze un spatiu pentru poze, dar si ideea cu punga mi se pare tare buna, mi-ar placea sa imi culeg singura lavanda.

  3. Superb! Ce mi-ar fi plăcut să merg într-o grădină, un lan, un câmp, orice, cu lavandă!
    Îmi place foarte mult lavanda!
    Felicitări celor doi întreprinzători și ție!

  4. Gradina cu lavanda este absolut minunata. Pacat ca nu ai reusit sa stai mai mult, poate la anul va fi mai frumoasa si vremea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.