Petrecerea burlăcițelor

E sezonul nunților și nu, nu intru în această categorie, dar ma bucur alături de fiecare dintre ele pentru fericirea lor, pentru perechea lângă care aleg să își întemeieze o familie și să fie împlinite ca și femei.

Vara asta e despre ele, despre prietenele burlacite și mai apoi îmbrăcate în frumoasele rochii de prințesă la care visează orice femeie încă de mică. Vinerea trecută am surprins-o alături de mai multe prietene ale ei pe Lavinia, viitoarea miresucă, dar care înainte trebuie sărbătorită cum se cuvine.

Am ajuns mai devreme la locația stabilită cu fetele pentru a pregăti ultimele detalii, înainte ca Lavinia să fie adusă de către una din ele. Locația, “Piscina Milenium Garden” a fost locul ideal pentru desfășurarea petrecerii. Îmi amintesc că mă întrebase cineva recent: “Da ați avut exclusivitate?” Nici nu știam ce înseamnă asta în primă fază, dar da, locația a fost doar a noastră. 😁

Cele necesare fiind pregătite, chiar și fără ajutorul unei pompe pentru baloane, rezultatul a arătat cam așa:

După ce am pus la punct ultimele detalii, a venit și momentul în care vedeta serii și-a făcut apariția. Bine ai venit, acum domnișoară și viitoare doamnă!

Mi-e destul de greu sa scriu ceva despre aceasta intrare deoarece pozele transmit mai mult decât as putea eu sa descriu momentul cu pricina. Și cum orice viitoare mireasă are o diademă, un voal sau o coroniță, și Lavi a noastră a avut o superbă coroniță albă. 🥰

Înainte de a ne bucura de petrecere în sine, am trecut prin o mini ședință foto, care să imortalizeze seara memorabilă în care Lavi le-a avut alături pe cele dragi ei. Eu zic că așa se explică fericirea.

Iar aici suntem toate, datorită celui de la Milenium care a fost drăguț și ne-a ajutat sa avem poza de grup cu toate fetele.

Coincidența face ca ziua aleasă pentru petrecerea burlăcițelor să coincidă cu ziua de naștere a Laviniei. La mulți ani, deci viitoare miresuca! Să ai parte de multă fericire și o viață în doi plină de împliniri și bucurii!

Restul serii a fost… Nu, nu se spune. Restul serii a fost presărată cu țânțari (și mult Autan), râsete și voie bună.

Abia aștept să dansăm la nuntă! ❤️👰

19 Comments

Add Yours
 1. 4
  Copila cu zambete

  Ce petrecere pe cinste, distracția a fost la ea acasă! Felicitări și casa de piatra viitoarei mirese!

 2. 9
  Simona

  Cred ca a fost o petrecere tare reusit a. Si eu am participat la astfel de petreceți si e f. fain. Aici e obiceiul sa ai un program in mai multe locatii si ca sa platesti trebuie sa aduni bani de la oameni necunoscuti. Casa de piatra viitoarei doamne!

 3. 10
  Mirela Marin

  Super petrecere!
  Foarte frumos și bine organizată, cel mai important este că ați reușit să vă strângeți și să-i fiți aproape viitoarei mirese.
  Casă de piatră!

 4. 16
  Rokolla

  Din pacate nu am facut o petrecere a burlacitelor si imi pare putin rau acum. Imi place cum a fost petrecerea ta si imi place sa vad ca esti inconjurata de atat de multe prietene

Leave a Reply

Your email address will not be published.