E vară, e AOA

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Vara și-a intrat în drepturi de câteva săptămâni și odată cu aceasta au apărut și festivalele de mai mică sau mare sonoritate.

Arad open air (AOA), festivalul a cărui reclama a apărut cu luni bune în urma, a avut loc în acest weekend pe aeroportul din Arad. Măcar festival să avem dacă de curse cu plecări din Arad nu avem noroc. ?

Am participat la el într-o singură seară, având un weekend foarte aglomerat. De fapt, eram gata să plec de la nuntă pentru jumătate de ora la o “Dinner in the sky”, dar când la nuntă îți cântă solista favorită (Andreea Voica) nu ai voie să faci așa prostie.

Sincer, eu sunt așa mai înapoiată comparativ cu tineretul din ziua de azi și abia anul ăsta am descoperit festivalele de acest gen (mă refer să și particip personal la ele). Mi-am dorit foarte mult sa ajung în acest weekend la AOA dar întâmplarea a făcut că nimeni din cei apropiați sa nu participe la festival. Totuși, când îți dorești ceva foarte mult, tot universul te va ajuta într-un anume fel în îndeplinirea dorințelor tale. Trebuie doar să înveți să profiți de oportunitățile care îți ies în cale. Mulțumesc pe aceasta cale celor implicați în această introducere a mea în atmosfera și incinta festivalului.

Am aflat ca voi participa la festival cam cu 2 ore înainte așa că ținuta de festival s-a compus în ultimele 5,10 minute. Important e că a fost confortabilă în primul rând și cu siguranță face parte din stilul meu.

Pentru mine principala atracție și marele regret a rămas “Dinner in The sky” sau cina la înălțime, la mare înălțime. Am luat contact de mult cu fenomenul ăsta iar acum când în sfârșit era cel mai aproape de mine, mi-a cam scăpat printre degete, în sensul că nu au mai fost locuri libere.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Am ajuns la festival exact la apusul soarelui și am fost plăcut impresionată de imaginea cu care am luat contact, imagine care mi-a rămas adânc întipărită în minte. Din păcate nu am o poza ca să împărtășesc cu voi acea priveliște dar să știți că am observat ca întotdeauna când realitatea e prea frumoasă uităm și de fotografii.

Sincer inițial credeam că “nu cunosc” pe nimeni din cei care vor urca pe scenă dar Boom! Vali Barbulescu ?

Atmosfera de festival o ai doar în compania oamenilor potriviți. Așa că, având zâmbetul constant pe buze, am încercat să profit de orele petrecute acolo întrucât timpul nu îmi permitea sa rămân prea mult, doar era nuntă mare la Arad a doua zi. ?

Mai jos, Mahmut Orhan ?

Nu uităm nici de ținutele de festival care îmi luau ochii într-un mare fel. Chiar mă bucură sa vad oameni fericiți, mulți oameni fericiți la un loc iar Arad Open Air a fost contextul perfect pentru așa ceva.

Sper că pe viitor voi fi mult mai prezentă la aceste festivaluri. Voi păstra amintirile vii atât aici, cât mai ales în mintiuta mea.

Ați fost și voi la festival? Se organizează astfel de evenimente în apropierea voastră?

16 thoughts on “E vară, e AOA

  1. Draga Cristina, îmi pare bine ca ai descoperit ce înseamnă distracție buna, atmosfera pe măsura. Asemenea și eu am fost doar intr-o singura seara , dar o voi trece in calendarul vieții. Motivul ??? -Cum sa pleci la 20:00 de acasa și sa revi la 14:00 a doua zi și sa dormi 20 ore după ?. Uite așa a fost ?. Bafta in continuare !?

  2. In apropiere de orasul meu nu, dar nu ma deranjeaza sa merg in alt oras pentru cateva zile de distractie. Iubesc muzica, mereu ma vezi purtand castile dupa mine.

  3. Mă bucur că te-ai simți bine și a fost o atmosferă plăcută. Eu nu știam de acest festival, oricum e destul de departe Aradul de mine 🙂

  4. Si eu fac parte din categoria “inapoiatilor”. Am auzit de aceste festivale, insa nu am ajuns pana acum la niciunul dintre ele

    1. Ehh… Alt nivel, cum s-ar spune. Având în vedere ca în acest an, la Street food festival la Arad nu sunt prezenți preferații mei (cei de la Smokin Pig) și sunt acolo la voi la Neversea, recomand burgerul cu pui de la ei. ?

  5. Am auzit ca a fost super fain la AOA. Chiar imi pare rau ca nu am fost in oras ca merg si eu macar o seara. Dinner in the Sky a facut furori prin Arad. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.