Stand up comedy cu arome de grill

Am fost seara trecută la un eveniment care a ridicat Aradul la alt nivel, la propriu. Terasa celor de la Ibis Styles a adunat seara trecută lumea bună din Arad pentru o porție copioasă de râs dar și pentru delectarea papilelor gustative cu preparatele lor delicioase.

Încă de la sosirea la evenimentul cu numele de “Grill & Vinyl”, am fost întâmpinați de un personal foarte amabil, bine pregătit și mereu cu zâmbetul la purtător.

Practic, evenimentul presupunea degustarea a trei feluri de vin oferite de cei de la Crama Oprișor (Recomand Rusalca dacă aveți ocazia vreodată) și o ora bună de râs alături de Dan Țuțu, pe care recunosc că l-am votat când a participat la iUmor.

Haideți sa vedem și descrierea detaliată a acestuia a recomandării mele.

RUSALCĂ ALBĂ

Rusalca era spaima copiilor şi primejdia flăcăilor, centura de castitate fixată în minţile băieţilor care aruncau ocheade codanelor. O sirenă malefică, o lostriţă păcătoasă care, luându-şi trup de femeie şi rătăcind prin păduri, ademenea bărbaţii tineri şi-i îneca în râu sau în lac.

Azi nu ne mai temem de Rusalcă, dar îi dăm locul meritat, urmându-l pe genialul Esenin:

Lângă-un stog din costreiul uscat
Îţi va coase Rusalca beteal
Ochi îţi va pune potcoave
Înmuiate-n cerneală.


Spune-i că eşti călător obosit
Departe de dureri omeneşti
Scoate-l şi  pierde caftanul
Coboară cu Rusalca-n poveşti.
……………………………………….
Satul niciodată nu piere.

Complex până la atipic, stratificat, acest vin se cere studiat pe măsură ce este consumat. În linişte, eventual. Cu trup solid de la Chardonnay, cu arome discrete din Sauvignon Blanc, plin de viaţă de la Riesling, echilibrat de Pinot Gris, cu balans fin între aciditate, alcool şi „trup”, RUSALCA este un vin înţeles după culoarea şi căldura momentului în care se înfăţisează. E de vorbit şi povestit sau de tăcut şi privit – după cum îi şade pe plac celui în paharul căruia se toarnă.

Ce ziceți? V-am convins?

Cat despre Dan Țuțu, acesta m-a convins încă de când l-am remarcat la iUmor. E genul de om cu caracter puternic, foarte expresiv și mai ales amuzant. Știți cât de bine îți prinde în mijlocul săptămânii o seara de acest gen? E raiul relaxării.

Și am râs, Doamne cum am mai râs, ce să mai… Cu lacrimi, exact ca acest emoticon “😂”.

Recunosc că, după această experiență am devenit mult mai deschisă către nou, practic încet încet uit de tot ce însemna “fetița rușinoasă” și învăț să mă bucur de viață la intensitatea maximă.

A fost o seară care a pus Aradul pe lista celor care au evenimente cu adevărat reușite din absolut toate punctele de vedere.

Mulțumesc celor de la Ibis styles pentru o seara memorabilă și promit sa revin oricând cu drag la voi!

20 Comments

Add Yours
  1. 4
    Simona

    Ce misto! Mi-ar fi placut sa fiu acolo. Imi plac stand up comedy si sunt si o mare amatoare de vin bun. E asa de important sa iesi din tiparul zilnic si sa faci lucruri care-ti plac.

  2. 9
    Dream big little girl

    Ce eveniment frumos! Decorul superb, mancare si voie buna! Reteta perfecta pentru o seara reusita!

Leave a Reply

Your email address will not be published.