Bianca & Claudiu, nuntă de poveste

Astăzi vreau să vă vorbesc despre ei, despre ai mei din generația anilor ’90, care au hotărât să-și unească destinele în mai mult decât așteptata zi de 27.07.2019.

Pentru noi – o poveste, pentru ei, protagoniștii povestii – ziua la care au visat o viață

Pe Bianca o știu de pe la 16 ani. Tot atunci am aflat că împărțim același loc de suflet, prezentat de mine într-unul din articolele precedente ca și “cel mai frumos loc din lume”, și anume satul bunicilor, “Grani” cum îi spunem noi.

Circulă o zicală pe internet cum că dacă ai depășit 7 ani de prietenie, acei oameni îți devin familie. Practic, pe Bianca o pot numi “Soul Sister”. Mai mult sau mai puțin ca și o “soulmate” în varianta de prietenă, cealaltă prietenă dragă de pe băncile școlii i-a devenit chiar familie, fiind nașa lor în această zi atât de specială pentru cei doi.

Avem multe amintiri împreună, dar ceea ce definește aceasta prietenie în momentul de față este faptul că, deși ne vedem destul de rar din cauza jobului și a stilului de viață foarte aglomerat, atunci când reușim să o facem este ca și când ar fi trecut doar câteva zile de la ultima întâlnire.

Pe Claudiu l-am catalogat drept al ei suflet pereche de mult timp, doar ca i-am lăsat să treacă prin toate etapele pe care a fost nevoie să le parcurgă pana la ziua visată de orice tineri îndrăgostiți și am încercat să le fiu aproape în măsura în care am reușit.

As putea spune ca am făcut schimb de vise împlinite. Bianca a primit inelul mult visat iar eu, eu am ajuns la Roma (Story of my life 😂). Cei doi au ajutat la îndeplinirea acestui vis al meu și tot ei au făcut 2 drumuri la Fontana di Trevi doar pt că îmi doream eu mult să o văd și noaptea. Tot la Roma am asistat la încă un “Save the date” pe malul mării a celor doi. ❤️

De fapt, pe lângă ei, și noi am așteptat cu nerăbdare data aceasta din calendar și am rezervat întreaga zi pentru a lua parte la nunta lor de poveste. Am primit și întrebarea la fel de așteptată la care bineînțeles ca răspunsul a fost afirmativ.

13.10.2018

Sau ziua în care am acceptat cu drag să îi fiu domnișoară de onoare, sau ziua în care am mers împreună la târgul de nunti.

Ceea ce am văzut la cei doi, e că au arătat tuturor oamenilor din jurul lor cât de mult îi iubesc în acest fel al lor, totul este cât se poate de personalizat când vorbim de Bianca și Claudiu, fapt care nu denotă decât gradul de implicare a lor în ceea ce fac, e sufletul cel care e implicat aici. Și știți și voi că unde pui suflet, rezultatul nu poate fi altfel decât PERFECT.

Ca orice mireasă a secolului 21, am asistat cu o săptămână înainte de nuntă, la petrecerea burlăcițelor, unde Bianca s-a ocupat de tot ce înseamnă decor, accesorii pentru burlacițe, locație. Mă bucur că am întâlnit aici oameni de calitate pe care cei doi îi au în jurul lor.

Am ajuns și în ziua cu pricina, descrisă de cei doi la o zi după fericitul eveniment ca depășind cu mult așteptările lor iar noi nu putem decât sa confirmam cele spuse de ei.

Haideți să luăm parte împreună la povestea celor doi.

Încă de la intrarea în curtea mirsicii, ne-a întâmpinat această frumoasa cupolă realizata cu mult “team work”. Îmi spunea Bia ca pancarta a luat-o ea, cupola a făcut-o tatăl ei, florile le-a pus doamna cu aranjamentele florale. Ideea e că în spatele acestei zile e enorm de multă muncă pe care nu mulți o sesizează. Am înregistrat în schimb niște vorbe spuse de tatăl ei vorbind cu cineva: “Ei.. E mult stres! Trebuie doar să ai oamenii potriviți lângă tine și sa știi sa le împarti sarcinile cum trebuie.”

Iată și prințesa, păpușa cu ochi albaștrii și azi mireasa lui Claudiu.

Cununia civila a celor doi a avut loc în aceeași locație, decorata frumos încă de la intrare dar și în zona în care a avut loc ceremonia propriu-zisă.

Momentul în care cei doi au spus “DA” îl veți vedea și mai jos într-un mic filmuleț. Deocamdată lăsăm doar fotografiile să vorbească.

Când pozele transmit mai mult decât aș putea eu descrie aceste momente.

Și i-am văzut fericiți, și atunci am simțit care e cel mai emoționant moment al unei nunți. Nu e nici dansul mirilor, nici o ceremonie, e momentul în care îi vezi pe cei doi privindu-se în ochi cu drag, nu orice drag, cu acel drag. Atunci realizezi că a fost cea mai importantă și corecta decizie luată vreodată de cei doi.

Slujba de cununie a fost oficiată la Catedrala Sfânta Treime din Arad, un loc foarte drag sufletului meu care impresionează și prin rezultatul unei munci de aproape 20 de ani.

Îmi este foarte greu să exprim prin cuvinte emoția transmisă în momentul în care cei doi se priveau în ochi, chiar și în timpul slujbei, era doar o confirmare “din priviri” că au luat cea mai bună decizie și că sentimentele lor sunt acum, mai puternice decât în toți cei 5 ani de relație.

O să vă înnebunesc și aici cu cea mai spectaculoasă rochie realizată de Doamna Daniela. Pentru că atunci când îmi doresc ceva, am oamenii potriviți în jurul meu care vor face ca dorințele mele să se îndeplinească. Mulțumesc și Biancăi pentru curajosul mov, pe care recunosc că nu aș fi îndrăznit să îl aleg în alt context. Rezultatul mi-a depășit și mie așteptările. ❤️

După ședința foto, a cărei rezultat sunt tare nerăbdătoare să îl văd, am purces către sala de evenimente unde a urmat petrecerea în cinstea celor doi proaspăt căsătoriți.

Alin Urlea a fost alături de mirii noștrii în cea mai fericita zi din viața lor cu acest superb decor realizat din sculpturi în fructe. Pe lângă faptul că arată senzațional, să nu vă mai spun cât e de bună ciocolata de la cele 2 fântâni! Apropo, Bia? ceva ciocolată rămasă de la nuntă? Știu locul perfect unde o putem topi. 😁

Restul serii a fost presărat cu multe surprize din partea mirilor pentru cei prezenți. E prima nuntă la care dansez fără a mai avea probleme cu sandalele, când e libertatea de mișcare pentru piciorușe, un fel de happy feet (dacă ați văzut pinguinii aia grăsuți). Aici pinguina pe ringul de dans. 😊

Cei doi au ales data nunții care a coincis și cu ziua de naștere a lui Claudiu, alesul inimii Biancăi. Îți urez și aici La mulți ani! O căsnicie fericită și presărată cu momente desprinse din filme cu care deja ți-ai obișnuit aleasa inimii. Am cautat și o imagine a favoritului tău care sa va descrie cel mai bine pe voi ca și cuplu și sunt absolut convinsă că îmi veți da dreptate. Mi-a luat doar câteva secunde să o găsesc.

O să închei aceasta zi de poveste cu o poza desprinsa din filme, din povești. Datorită altor oameni de calitate care au apărut în viața lor, acest moment a fost exact cum l-au visat.

Cum i-am spus-o și ei, e picture perfect.

Nu-mi rămâne decât sa va urez (cum am scris și pe puzzle-ul de la intrare) multă fericire în familia nou întemeiată, să vă sprijiniți întotdeauna cum ați făcut-o și până acum, să fiți la fel de îndrăgostiți ca și în ziua de 27.07.2019 și sa ne chemați și la botez (ca să fiu ca și băbuțele)! 🤦‍♀️😂

Vă iubesc infinit și mă bucur că am luat parte la cea mai fericită zi din viața voastră! 👰🤵❤️

P. S. Vă promisesem un filmuleț. ❤️

16 Comments

Add Yours
  1. 3
    daiana

    atata timp cat mireasa si mirele au fost fericiti deja nu mai conteaza nimic. este momentul lor, este fericirea lor. Mi se pare ca nunta in sine este cea mai frumoasa sarbatoare pentru cei care aleg sa-si uneasca sufletele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *