Greengarden sau gradina verde din Arad

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Bine v-am regăsit dintr-un local nou deschis în Arad, o oaza de liniște într-o seară de vară l-aș numi eu (asta dacă aveți Autan la voi!).

Am fost zilele trecute la Green Garden, cel mai verde local din Arad.

Cum ajungem la ei? Localul este amplasat la Pădurea Ceala, undeva după “Zori de zi” . Fiți fără griji, vă ajută Google maps/Waze dacă nu vă descurcați. Atenție însă, fiind amplasat chiar lângă Malul Mureșului, aveți neapărat nevoie de produse care vă protejează de țânțari.

Greengarden BAR & GRILL

Încă de la intrare ne-a întâmpinat o motocicletă amplasată lângă semnul cu denumirea localului. Am observat că e tare iubită deoarece în timp ce stăteam la masă au venit și 2 tineri care probabil aveau o ședință foto, un fel de “save the date” și au folosit motocicleta respectivă ca și recuzită. Tot înainte să ajungeți la ei, vă întâmpină un banner deasupra drumului unde cei de la Greengarden vă anunță despre faptul ca localul s-a deschis și despre programul lor de funcționare.

Am savurat niște smoothie-uri delicioase pentru cât credeți? 10 RON/smoothie.

Smoothie Greengarden
Da, ați văzut bine, e chiar o bicicletă în copac.

Am aruncat un ochi și prin meniu și pot spune ca nu e foarte diversificat dar vă spun sincer că prefer varianta mai restrânsă și de calitate decât cea extinsă și cu mâncare lipsită de gust. Preturile sunt chiar decente, sub cele ale localurilor mai fandosite. Am găsit publicate la ei pe Facebook câteva variante de meniuri pe care aceștia le oferă.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Atmosfera creata de muzica bună, beculețele din terasă și aerul mult mai curat decât în orașul uneori supraaglomerat, te ajută să te deconectezi de grijile zilnice sau de ce nu, să fii mai productiv dacă ai avantajul de a nu fi nevoit să muncești închis într-un birou.

Greengarden Arad
Greengarden Arad

Un alt aspect pozitiv al localului este faptul că se poate ajunge aici și cu bicicleta pentru un scurt popas de bucurie a papilelor gustative. Văzusem chiar la ei pe Facebook două filmulețe care demonstrează cele spuse de mine, multitudinea de biciclete și motociclete care s-au adunat într-o zi la porția de aer curat.

Am observat de asemenea, că se organizează fel și fel de evenimente cum ar fi “Sâmbăta la ceaun” sau seri de muzica live. Găsiți mai multe detalii pe pagina lor de Facebook.

Vă las aici în încheierea acestui scurt articol cu programul în care puteți merge la Greengarden pentru o masă în pădure sau o cafea savurată în același mediu relaxant.

Luni – Vineri: 13:30 – 22:30
Sâmbătă – Duminică: 9:30 – 22:30

Vă pup și ne vedem la un smoothie!

P.S. Pentru ca știu că cineva îmi citește blogul cu interes, abia aștept să îl ducem pe bebe aici! Au și o zona dedicată copiilor. ?

Loc de joaca Greengarden

12 thoughts on “Greengarden sau gradina verde din Arad

  1. Ce dragut arataaa locatia! E tare bine ca au si o zona pentru copilași!O sa tine cont de recomandarea ta daca ajung pe acolo!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.