Back to school sau back to work

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Ce mică-i vacanța mare! Sau ce scurt e concediul!

Anul acesta se pare că cele doua perioade sunt relativ apropiate, pentru mine că de luni reîncep munca și pentru frățiorul meu că va reîncepe școala peste o săptămână, cred. Denis, confirmi?

Nu mi-a plăcut niciodată perioada aceasta, de pe la 1 septembrie mă ataca brusc astenia de toamnă (dar stați că nu e târziu că încă nu e 1!?) și toate culminau cu începutul de an școlar presărat cu frunzele care au început deja să cadă. Ceea ce am susținut întotdeauna este educația, învățatul, de aceea m-am străduit să ajung printre cei mai buni. Apropo de asta, vineri vom avea și întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului, a Colegiului Național Moise Nicoară (sper să avem ce povesti în urma acesteia și aici pe blog).

Revenind la subiectul nostru de astăzi, și datorită faptului că mă bucur mai ceva ca un copil mic de toate nebuniile care apar prin Jumbo/supermarketuri cu ocazia începerii noului an școlar, am decis să fac un articol de “back to school” iar materialul l-am procurat chiar astăzi. Veți vedea mai târziu ce voi face cu produsele cumpărate. Am petrecut aproape o ora prin Jumbo printre copii agitați, părinți nervoși. Un tătic de lângă mine comanda pizza ca să grăbească ieșirea din infern. Ce sa mai zici? Părinți inventivi. De fapt, unii sunt atât de amețiți încât o doamnă (după ce adunasem câteva produse) a aruncat produsul ei în coșul meu și a pornit cu el prin magazin. ?‍♀️

Raiul copilului aici de față ?

În ciuda a celor menționate mai sus, recunosc că m-am bucurat tare mult savurând fel și fel de articole, în principal cu protagoniștii animației FROZEN (plăcerea mea ascunsă), și dacă până acum era ascunsă, azi peste jumătate din produse m-ar fi dat oricum de gol. Iată cu ce m-am întors acasă!

Sorry guys, fetele domină și în cazul de față ?

Mi-a fost mult mai ușor să mă orientez spre produsele destinate fetelor decât băieților mai ales datorită faptului că și aici, nu numai în cazul magazinelor de haine, oferta este mai bogată pentru reprezentantele sexului frumos. Nu voi menționa nici un preț, dar veți afla mai jos și motivul. Cum vă spuneam, am încercat să ating câte puțin din cele necesare, dar fetele sunt mai norocoase și în cazul caietelor.

Elsa, unicorni și un pic de fotbal

Referitor la creioane, radiere și ascuțitoare, am reușit sa le împart în mod egal oarecum. Cred ca radierele avantajează fetițele și aici. ?‍♀️

Frozen și fotbal (dacă sunt altele la modă să-mi fie cu iertare)

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

M-am orientat la majoritatea produselor spre ceva nou, ceva de ce noi nu aveam parte în perioada școlii. Copiii din ziua de azi nu știu cât de norocoși sunt din acest punct de vedere. În schimb părinții… chiar îmi e milă de bugetul lor.

Un produs care mi-a atras atenția a fost această variantă de penar. La fetițe a fost simplă alegerea. Ați ghicit! Frozen. La băieți în schimb nu găseam nimic interesant. Am găsit într-un final această variantă simplă de penar albastru, pentru un băiețel, care se înfășoară în jurul unui caiet/unei cărți cu ajutorul unui elastic.

Ingenios, nu?

Vreau să vă arăt neapărat varianta unui ghiozdan pentru fetițe care mi-a atras atenția în mod deosebit. E pentru o pisicuță în adevăratul sens al cuvântului, ghiozdanul negru având chiar mustățile unei pisici pe el. Ghiozdanul vine la pachet cu un set de căști absolut superbe, aurii, cu urechi de pisicuță. Prețul este cam ridicat, e undeva la 150 RON și l-am menționat (deși spuneam că azi e fără prețuri) pentru că pe acesta nu l-am cumpărat.

Sub cel negru aveți și varianta mov a ghiozdanului

Și acum vine întrebarea: Ce facem cu rechizitele la 29 de ani? Mai ales că sunt și pentru fetițe? Îmi doream sa refac varianta de “back to school” la un nivel mai înalt decât anul trecut (pe atunci nu aveam blogul) și ceea ce urmează s-a potrivit “ca mănușa” cum ar spune românul. La Dumbrăvița se va organiza duminică începând cu ora 20:30 o seara de la Drive-in movie night. Ce legătură are asta cu articolul meu? Evenimentul are ca scop strângerea de rechizite școlare pentru familiile nevoiașe din Dumbrăvița. Nu știu dacă vom prinde loc (am citit că doar primele 40 de mașini au loc în parcarea destinată filmului “Night school”) dar știu că le-am cumpărat cu cel mai mare drag și le voi înmâna cu aceeași bucurie. Așa că dacă nu vom prinde loc cu mașina, luăm paturica și ne bucurăm de film și în acest fel. Sunt foarte încântată că se organizează acest gen de evenimente și în România și abia aștept să mă bucur de el.

Caietul, pixul sau penarul să vă servească drept bilet la acest film

Totuși nu toate produsele sunt cumpărate spre a fi donate. Ce am păstrat și ce am donat? Am păstrat această ascuțitoare curcubeu dar asta doar datorită faptului că am donat acest pantof în schimb, tot o ascuțitoare.

Și această agendă cu textul care îmi este destinat (Work hard so you can shop harder), împreună cu setul de stickere vor rămâne la mine.

Aveam dubii cu privire la simpaticul unicorn, suportul de pixuri, dar am decis într-un final că o fetiță se va bucura mai mult decât mine de el. Sper să îi urmeze și inscripția “Follow your dreams”.

Închei acest articol cu “happy end” l-aș numi eu, deoarece e primul articol cu scop cartiabil. Au mai fost pana acum 3 giveaway-uri pe blog dar acesta iese din categoria de concursuri. E doar din suflet pentru suflet. Iar dacă sunteți din zonă sau din imprejurimi, vă aștept să mergem împreună la film! ??

Vine către voi ?

One thought on “Back to school sau back to work

Leave a Reply

Your email address will not be published.