Ruga Timișoarei 2019

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Nu mai este nici un secret faptul că sunt mare amatoare a muzicii populare. De fapt, după ce am participat la câteva rugi, am realizat cât de bine este sa faci ceea ce îți place alături de oameni care îți împărtășesc aceleași pasiuni, muzica și dansul popular din banat.

Ca să rămânem în atmosfera articolelor tomnatice, o să vorbim astăzi puțin despre evenimentul care încheie oarecum sezonul “de dans în aer liber”. Venirea toamnei culminează cu Ruga Timișoarei, evenimentul care reunește cei mai îndrăgiți artiști din zona banatului și care ne mai scoate din melancolia specifică anotimpului.

Ruga Timișoarei s-a desfășurat pe scena Teatrului de vară din Parcul Rozelor în perioada 14 – 15 septembrie 2019. Printre numele sonore care ne-au încântat în primul rand inimile se numără: cea mai iubită și cea mai apreciată, Andreea Voica, Petrica Miulescu Irimica, Stana Stepanescu, Ramona Viţa, Ghiţă Călțun Brancu, Nicolae Ghebaură, Cornel Brici, Camelia Florea, Florin Boita și mulți alți artiști renumiți din zona banatului.

Cum a fost în 2018

2018 a fost anul în care eu am aflat ce înseamnă o rugă, anul în care am purtat ia mamei din copilărie și în care am purtat cu mândrie portul popular altfel, pe “sneakerși”.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Cum a fost în 2019

Pe lângă toată povestea în care o comunitate petrece timp de calitate în compania unor artiști renumiți, ruga este și despre socializare. În anul 2019 am participat la 2 rugi alături de o altă iubitoare de Andreea Voica, Meka, Petrica Miulescu Irimica (amatorii știu despre ce vorbesc), o aradeancă de-a mea, cu care împărtășesc aceeași iubire față de muzica populară. Bianca, ai ajuns și pe blog! Ăsta e doar începutul serilor de la Moara cu noroc. Să vină toamna că pe noi nu ne afectează! ?

În ciuda celor două seri care nu mai sunt atât de calde ca și în cazul celorlalte rugi desfășurate pe parcursul verii, am regăsit aici același tineret amator de muzică populară și evident, veteranii nelipsiți de la aceste evenimente.

O sa vă las cu fotografiile furate de pe Facebook care dovedesc dragostea pentru muzica populară din banat.

Andreea Voica
Stana Stepanescu
Camelia Florea
Dolores Dongea
Florin Boita
Petrica Miulescu Irimica
Cornel Brici
Recunoașteți personajul ?

Mii de mulțumiri celui mai îndrăgit ansamblu, Ansamblul Timișului, pentru superbele fotografii publicate pe pagina lor de Facebook. Cu drag, din drag pentru aceeași pasiune. ❤️

Ce pasiuni mai “ieșite din tipar” aveți? Cât de mult contează părerea oamenilor când faceți ceva ce vă place și nu e neapărat îndrăgit de toată lumea?

10 thoughts on “Ruga Timișoarei 2019

  1. Mereu trebuie sa facem ceea ce ne place, mie de exemplu imi place mult Coreea de Sud si mancarea, produsele de skincare are lor, traditiile etc…si de multe ori oamenii isi dau ochii peste cap cand le vorbesc despre asta, dar continui sa fac ceea ce imi place .

  2. Daca mie imi place, este suficient. Nu avem toti aceleasi preferinte. Si scrisul, si cititul mi-au fost criticate, dar nu am plecat urechea! Minunate pozele, se vede ca a fost un eveniment deosebit!

  3. Îmi plac astfel de serbări, tocmai am participat la una unde m-am putut bucura de prezența și vocile de aur ale marilor artiști Sava Negrean Brudașcu și Dinu Iancu Sălăjanu.
    Foarte frumos și evenimentul la care ai participat! Felicitări!

  4. Intr-adevar au facut niste fotografii superbe, imi place genul acest de eveniment, desi la noi in zona se fac foarte rar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.