Flight festival Timișoara 2019

Știu că v-am înnebunit cu pozele și cu filmulețele de la festival, de aceea nu avea cum să lipsească tocmai acest subiect dintre articolele publicate pe blog. E ca și în reclama celor de la Ciuc, “Încă una și mă duc.” ☺️

Așteptam cu nerăbdare prima ediție a festivalului nu doar datorită celor care aveau să urce pe scenă ci și a food courtului și a activităților care se desfășurau în cursul zilei în cadrul acestuia.

Cu mai multă sau mai puțină oboseală, am semnat condica în toate cele 3 zile în care s-a desfășurat evenimentul. Am aterizat vineri seara la Flight festival (Desfășurat pe Aerodromul Cioca din Timișoara), direct de la muncă. Și când spun aterizat nu glumesc, căci aici se lasă cu zboruri pe bune de câte 15, 20 de minute, dar despre asta vorbim mai târziu puțin.

Ziua 1 – Flight festival 2019

Prima seara a fost relativ mai rece, ca și emoțiile primei dăți, urmând ca în următoarele zile atmosfera să se schimbe considerabil, pana și publicul va fi mai animat și mai pus pe distracție. Ce am reținut din prima seară? Ținuta 1 de festival și concertul celor de la The Motans, care din păcate nici ei nu păreau foarte încântați. Am rămas în schimb cu niște fotografii foarte frumoase.

The Motans – Flight festival 2019
Flight festival 2019

În cea de-a doua zi norii s-au încăpățânat sa ne cam încurce ițele dar am profitat cât am putut de razele de soare. Și a ieșit asta:

Cat despre unele activități, păi nu v-am spus eu că e cu zboruri pe bune? Costurile erau următoarele: 120 RON /persoană – zbor într-un avion cu o singură persoană sau 120/3 persoane – zbor într-un avion alături de celelalte 2 persoane. Nu îmi amintesc exact timpii, erau undeva între 15 și 20 de minute.

Sincer, îmi pare rău că oricât as fi străbătut zona festivalului, nu am ajuns aici, în locul unde călătoria în realitatea virtuală se desfășura astfel:

Nu sunt eu fana tehnologiei și recunosc că ma cam bate de uneori. Nu degeaba zicea Einstein ca vom deveni niște tâmpiți cu telefoane deștepte. 😂 Totuși cred ca merită menționate și activitățile care implică acest domeniu, de la fel și fel de jocuri, roboței, pana la simulatorul de zbor pus la dispoziție de către cei de la Vodafone.

O altă surpriză a zilei a fost întâlnirea cu un mare actor ale scenelor din România și nu numai, cunoscut de mine din serialul Fructul oprit, Adrian Titieni. Mai cunoaște cineva serialul? ☺️ Alături de Domnica Cârciumaru, Adriana Minea, Irina Margareta Nistor și Adrian Reu, a participat la o discuție cu tema “Cinematografia – posibil factor de dezvoltare locală”. Ne-am întâlnit prin festival.

Adrian Titieni

Spre seară s-au remediat considerabil treburile legate de vremea capricioasă ceea ce ne-a bucurat într-un mare fel. Am rămas foarte plăcut surprinsă de momentul lui Grasu XXL, un om care în ciuda imaginii dure conturate de-a lungul timpului, reușește să transmită un mesaj de un milion de ori mai puternic decât a unui politician.

Atmosfera a fost mai mult decât încinsă când pe scenă au urcat cei doi de la Dirty Nano (Tinu Vidaciu & George Hora), componenți ai Maestros del ritmo. De la melodiile cu care s-au lansat (părere personală) precum “Read all about you” sau “Something like this” pana la deja devenit hit al lor împreună cu Alina Eremia, “Promite-mi”, publicul a fost efectiv în delir. Ma alătur și lor cu mari mulțumiri celor care au organizat acest festival și au trezit Timișoara din acest punct de vedere. Doar se vehiculează ca ar fi fost 25000 de persoane care au participat la festival!

În cea de-a 3 zi, spre ghinionul meu, n-am apucat să particip chiar la apogeul distracției, și anume la momentele în care pe scenă a urcat John Trend (Maestros del ritmo), urmat de Atb. Totuși am fost în cursul zilei când am savurat o paella, am fost la teatrul senzorial (Teatrul Labirint Asylum), practic am atins cei 10000 de pași repejor. Ceea ce am făcut deosebit, a fost sa pictez împreună cu copilașii, căci de ce nu? ☺️😂 Și a ieșit asta:

CristinaBuder.Ro

O sa vă las câteva fotografii cu cele mai frumoase momente din ultima zi a festivalului printre care enumerăm: concertul celor de la Vama, mixurile lui John Trend și ale “main eventului”, îndrăgitul Atb.

Ne revedem în 2020, cu surprize și mai multe și cu cel puțin aceeași linie de invitați! Mulțumim pentru vibe-ul mai mult decât plăcut!

16 Comments

Add Yours

Leave a Reply

Your email address will not be published.