Check list de făcut bagajul

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

M-am tot gândit ce e mai la îndemână pentru acest weekend și, cum în momentul publicării acestui articol voi fi pe undeva prin Cluj, în timpul pregătirii bagajului am zis că putem bifa 2 chestii, 1 – eu îmi pregătesc bagajul și 2 – facem un articol în acest context.

Înainte de a porni la drum sper ca ați verificat cât de cât locația aleasă ca și destinație pentru următoarele zile, vă va fi mult mai ușor odată ajunși acolo sa știți încotro să o luați. Dacă sunteți mai responsabili decât mine (și va îndemn să fiți), în cazul unei călătorii cu mașina verificați înainte care este ruta cea mai ușor de parcurs, cereți păreri cunoștințelor care au mai fost în acea zonă.

1.VALIZA

Sunt prietenă cu cei de la Lamonza de pe la 16 anișori. De atunci am un troller de la ei care este impecabil. Motivele pentru care am cumpărat altul nou sunt 2: 1. Floricelele nu sunt business și 2. E mult mai ușoară cea de-a doua și îmi este mai ușor sa o ridic la cala. Dacă totuși sunteți condiționați de dimensiunile bagajului impuse de o companie aeriană, va sfătuiesc sa le respectați. Chiar văzusem pe cineva în fata mea care a plătit 50 euro în plus pentru câțiva centimetri.

2. ÎNCĂRCĂTORUL TELEFONULUI SI PLACA DE ÎNTINS PĂRUL

Pentru mine sunt indispensabile. Fără acestea 2 sunt oarecum pierdută. Și, de când m-am despărțit de bigudiurile fără de care nu dormeam niciodată (prietenii știu ce spun), practic de când nu mai am breton, fără placă îmi este imposibil să îl coafez. Înainte erau momente când și conduceam cu bigudiurile în breton. ?

3. PRODUSELE PENTRU IGIENĂ

Travel in style

Întotdeauna travel size. Cei de la Jumbo au o gamă largă de aceste produse. Fie că sunt doar sticluțele pe care le puteți umple cu produsele preferate și cumpărați pungi zip lock separat pt avion, fie alegeți varianta aleasă de mine în care aveți deja și punguța cu ajutorul căreia treceți fără probleme de poartă în aeroport. Ideea e că mi se pare practică în orice caz deoarece împiedică și curgerea lichidelor in interiorul bagajului și va salvează hainele într-un astfel de caz.

4. LENJERIA INTIMĂ

Lenjeria intimă și ciorapii, întotdeauna în săculeții ăștia pe care mama ii numește inutili, dar la care eu le-am găsit utilitatea im acest context. Să mai cumpărăm deci gentuțe de la Guess. ❤️

3. PIJAMA

Dacă e vară eu de obicei iau în locul acesteia, o pereche de colanți și un tricou lărguț. Totuși, confruntându-ne cu frigul de afară și nefiind limitată de dimensiunea bagajului, de data aceasta pleacă în bagaj o pijama pufoasă ca deh, e sezonul lor.

6. ÎMBRACĂMINTEA și ÎNCĂLȚĂMINTEA

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

În primul rând îmbrăcămintea trebuie sa fie cât mai comodă dar comod pentru mine nu înseamnă sport. M-aș simți ca la 100 de metri garduri dacă aș purta un trening, pe care nici nu îl am în garderobă. ? Ideea este că optez întotdeauna pentru piese cât de basic posibil pe care le accesorizez cu o geacă, geantă mai deosebite. ☺️

Ahh, și pentru binele vostru, sper să nu veniți vreodată cu mine cu mașina. E imposibil să nu îmi iau și haine care se sifoneaza și pe care le duc agățate pe umeraș. Când sunt cu mașina altor persoane în schimb nu îmi permit acest lux. ☺️

Referitor la încălțăminte, folosesc tot deja faimoșii săculeți.

Pentru a va scuti de corvoada desfacerii bagajului la întoarcere, va sfătuiesc sa luați și câțiva saci menajeri pentru hainele murdare. Astfel vă va fi mai ușor la întoarcere.

7. MACHIAJ & PARFUM

Travel size și aici. Ma știți, eu și cu machiajul suntem ca și apa și uleiul, nu prea ne amestecam unul cu celalalt. Merge un ruj, o cremă de față, dar prefer în orice caz cele de dimensiuni mititele. Nu ocupă nici mult loc în bagaj și le pot lua chiar și zilnic cu mine.

8. MEDICAMENTE

Cât de mică ar fi artileria, nu puteți pleca la război fără arme. Luați măcar strictul necesar: ceva calmant pentru dureri, ceva pentru alergii (Aerius am întotdeauna la mine), ceva pentru răceală și ceva pentru digestie. Nu vreți sa va plimbați în căutarea farmaciilor, nu într-un City break.

9. GEANTA

Trebuie neapărat sa aveți o geantă (un rucsac în cazul de față) pe care sa o luați cu voi când vizitați locația aleasă. Asigurați-vă că vă încap toate cele necesare, eventual și aparatul foto pentru a nu vă plimba cu mai multe gentuțe.

10. BANI, CARDURI SI… ȘERVEȚELE?

Oriunde ați pleca sunt convinsă că aveți și un buget alocat acelei călătorii, deci neapărat sa nu uitați banii, respectiv cardurile acasă.

De ce șervețele? Pentru ca le simțiți lipsa doar când aveți nevoie de ele și pentru că îmi spunea o prietenă că o adevărata lady are întotdeauna șervețele la ea. Noi nu suntem lady întotdeauna. ?

Sper să vă fie util articolul de astăzi. Recunosc ca l-am scris si in ideea de a nu uita ceva acasă în viitoarele călătorii. Vă doresc un weekend cu mult soare și multe grade în termometre! ☀️

2 thoughts on “Check list de făcut bagajul

Leave a Reply

Your email address will not be published.