Giveaway de prietenie

De Bianca, proprietara paginii de Facebook care sponsorizează acest giveaway, mă leagă 13 ani de prietenie.

Sunt oameni care îți fac bine și te ajută întotdeauna să crești, să te dezvolți pe plan personal/intelectual/de business și sunt oameni care dimpotrivă, nu numai ca nu te ajută în această ascensiune, ci te și trag în jos. Bianca face cu siguranță parte din prima categorie, e cea care a avut un rol important în creșterea mea.

Astăzi avem pentru voi un nou giveaway desfășurat pe pagina mea de Facebook și susținut de pagina ei de Facebook BB FASHION JEWELRY.

Înainte de a prezenta premiul care poate să ajungă la voi, vreau să vă familiarizați puțin cu produsele puse la dispoziție de BB FASHION JEWELRY. Vorbim despre o activitate continuă, care a început în urma cu 6,7 ani. Ce puteți găsi pe această pagină de Facebook:

  • Cerceii consacrați
  • Faimoasele coliere
  • Întotdeauna trendurile actuale

Acum că v-am familiarizat cu frumoasele accesorii comercializate pe pagina de Facebook BB Fashion Jewelry, haideți să vedem ce puteți câștiga voi participând la concursul de pe Facebook.

Vă oferim posibilitatea de a intra în posesia acestui set compus din: o pereche de cercei, 2 agrafe și o cordeluță care reprezintă unul din trendurile toamnei 2019.

Puteți întra cu ușurință în posesia setului bifând cele 3 cerințe de mai jos:

👱‍♀️ Like & Share postării de pe Facebook

👱‍♀️ Like paginii de Facebook BB Fashion Jewelry

👱‍♀️ Like paginii de Facebook CristinaBuder.ro

Concursul se adresează tuturor persoanelor care locuiesc în România iar livrarea acestui set se va face fie personal în Orașele Arad sau Timișoara, fie prin Poșta Română.

Perioada de desfășurare a concursului: 27.10.2019 – 01.11.2019 (ora 18:00)

Multă baftă! 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.