Sfârșitul săptămânii Persil

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Înainte de a discuta puțin despre subiectul acestei săptămâni, vreau să precizez că toate articolele care implică reclama anumitor produse sunt 100% verificate și sunt articole care cred ca v-ar fi și vouă de folos. Orice produs aș primi spre testare va avea părerea mea obiectivă, cu părți bune sau, dimpotrivă, mai puțin bune.

Cum vă spuneam la începutul acestei săptămâni, am hotărât să o dedic în întregime acestei campanii printre care am strecurat și cel mai apreciat Giveaway de până acum.

Împreună cu prietenii de la BuzzStore, vă prezentăm astăzi cea de-a doua colaborare a noastră, și anume testarea noii variante ale pernuțelor de la Persil, Persil DISCS 4in1. Fiind deja la a doua interacțiune dintre noi, de data aceasta am tratat cu mult mai multă conștiinciozitate subiectul ales.

Când vorbim de reclamă, aveam nevoie de un start bun al campaniei, așa că am găsit și backgroundul perfect pentru a va pune la curent cu începutul perioadei de testare a pernuțelor Persil DISCS 4 în 1. M-am prezentat în fața voastră cam așa.

Cum sa fii DISCretă și eficientă? Ne învață noul Persil DISCS 4in1, primul detergent sub forma unor capsule predozate care combină 4 beneficii într-un singur disc: puterea de îndepărtare a petelor, strălucirea, prospețimea de lungă durată și grija față de țesătură.

Și dacă eu am fost norocoasă, având această oportunitate, am zis că cel mai bine e să le și împart cu cei din jurul meu. Cel mai frumos și drăgălaș ajutor îl are mămica Raluca și îl am și eu. Pe lângă cele 2 cutii de detergent primite în kitul Persil DISCS 4in1, am primit și câteva mostre individuale spre testare. Ghiciți cine a fost cel mai pasionat de “nou” în această perioadă? Cel mai mare iubitor al mașinii de spălat, cel mai curios când vine vorba de conținutul kit-ului primit și cel mai de seamă ajutor pe care îl puteam avea:

Mulțumesc pe această cale, Ralucăi! Sunteți absolut adorabili! ?

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Vorba multă, sărăcia omului. Dacă tot vorbim despre testare, haideți sa testăm ceva concret, palpabil. Am primit, după cum ați văzut mai sus, și recuzită pentru prezentarea produsului, un tricou foarte plăcut la atingere, pe care credeți-mă ca m-a durut sufletul să îi risc distrugerea.

Au testat și prietenii aceste pernuțe, dar poate nu au avut de-a face cu o pată vizibilă încât să putem cântări cumva eficiența acestor pernuțe.

Dar cum ce rost ar avea să dau eu din taste aici, fără a avea siguranța că ceea ce scriu e pe bune, am hotărât să risc. Pete de cafea? Ce spune Persil?

Spune bye bye petelor și lasă tricoul impecabil! ?

Pe lângă rezultatul care mi-a confirmat încă o data alegerea făcută, pernuțele au și o forma tare simpatică de prezentare iar rufele au un miros foarte plăcut după utilizarea lor.

Am finalizat o campanie cu sufletul împăcat, noul Persil DISCS 4in1 e cea mai bună alegere pe care pot să o fac de la raionul cu detergent. Și dacă tot suntem aici, haideți sa vedem pe unde le găsiți în online:

Auchan, Carrefour, Cora

Alege noul Persil și fii DISCretă și eficientă ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.