BlogMAS (Ziua 4) – Târgul de Crăciun Oradea

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Implicată fiind în proporție de 101% în acest mini proiect numit “BlogMAS” și furată fiind de mirifica roată pe care am observat-o la Târgul de Crăciun de la Oradea, am decis că este imperios necesar să ajung și aici.

N-aș vrea să încep cu negativisme, cu atât mai mult în cadrul BlogMASului, dar nu pot să nu-mi ascund frustrarea și dezamăgirea legată de faptul că minunată roată va fi funcțională DOAR începând de astăzi (04.12.2019) și nicidecum mai devreme, vorbesc despre data la care am fost eu acolo. Menționez că deschiderea oficială a târgului a avut loc în data de 29.11.2019.

Am încercat, am fost acolo personal, dar cu fotografiile profi nu am cum să concurez. Deci, majoritatea fotografiilor dintre cele care urmează le-am luat fie de pe pagina lor de Facebook, fie de pe site-ul lor.

Care sunt atracțiile sau punctele forte ale Târgului de Crăciun din Oradea?

  • Reclama bine conturată – Recunosc că ceea ce m-a convins să ajung aici, au fost fotografiile superbe publicate pe pagina lor de Facebook. Nu vi se pare de-a dreptul feeric peisajul? ?
  • Bradul din centrul târgului, lângă care este practic imposibil să ai faci o fotografie fără mulțimea din background.
  • Căsuța lui Moș Crăciun, unde cei mici pot face o poză cu un Moș Crăciun care seamănă leit cu cel din reclama cu Coca-Cola. ?
  • Căsuțele de “turtă dulce” la care puteți găsi diverse decorațiuni și cadouri pentru cei dragi
  • Dacă tot suntem la capitolul căsuțe, zona de food court este foarte bine susținută de deja binecunoscutele food truck-uri prezente la festivalurile de tip streed food. Recomandarea mea nu poate sa meargă decât înspre cei de la Queens Pub, care sunt și ei prezenți în cadrul târgului. Pentru ăștia mai fițoși, să știți că și cei de la Spoon sunt aici. Nu în ultimul rand vreau sa ii menționez pe prietenii cu cafeaua al căror nume din păcate l-am uitat. Promit să revin imediat ce îmi fac puțintel timp pentru investigarea numelui corect.
  • Faimoasa roată pentru care am bătut 100 km ? Caruselul vine și el să susțină această atmosferă de basm, mai ales pentru cei mici.
  • Patinoarul amplasat în cadrul târgului. Ca și orar de functionare: luni – joi: 14:00-21:00 iar vineri – duminică: 12:00 – 22:00

Cred că magia a prins viață și aici, la Oradea, și vă îndemn cu drag să intrați în lumea asta a poveștilor mai ales începând de astăzi, de când roata este funcțională și vine să susțină peisajul acesta feeric.

P. S. Uitasem de ziua 4 și calendarul de advent. Azi am găsit… O pilă?! Una mititică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.