BlogMAS (Ziua 5) – Dăm iama prin magazine

Mi s-a activat și mie ca, și romanilor în general, motorașul acela care se pune în funcțiune de doua ori pe an (de Paște și, în cazul de față, de Crăciun). Și te ia o febră de aia urâtă rău, și îți vine să cumperi toate rafturile, pentru ca mai apoi “risipa” sa fie cuvantul la ordinea zilei.

Și-am pornit la drum! Vedem cu ce ies în față supermarketurile în acest an, ce mai e nou și “cu ce m-am ales în casă” după aceste sesiuni de shopping.

  • Billa – de ce pe primul loc? Pentru ca aici am găsit mascota BlogMASului! 🎅 Tot aici am găsit un ren simpatic și niște bluze crăciunistice, pentru domni de această dată.
  • Kaufland – am regăsit aici deja cunoscuții clopoței personalizați cu numele vostru/al unei persoane dragi sau cu diferite texte, o “acadea” umpluta cu biscuiți de la Oreo și un cos cu dulciuri la un preț chiar rezonabil.
  • Real, fără egal, sau Remarkt – noul nume sub care va funcționa magazinul în continuare. Ne aflăm printre cei 4 norocoși din țară care au încă parte de acest magazin. Am găsit o cutie tare simpatică în care cred ca se afla un Panetone, niște cutii mult mai elegante plin cu acest “cozonac” și, ca în fiecare an, FOARTE MULTE decorațiuni de Crăciun. Ah, și au foarte multe coșuri de sărbători! dar și preturile sunt pe măsură.

Sincer, aș fi vrut neapărat să ajung și pe la Carrefour sau Auchan, dar cei de la Selgros mi-au pus capac. Oricum articolele au fost oarecum gândite, încât sa se lege între ele pe cât posibil sau sa fie în concordanță cu datele din calendar, așa că astăzi avem cel cu dulciurile, înainte de Moș Nicolae.

  • Selgros – Aici am găsit cea mai variată gama de calendare de advent, dulciuri împachetate sub diverse forme, cea mai mare ciocolată găsită vreodată dar și niște globuri FASHION rău de tot! Ahh, și bineînțeles, am găsit-o pe Elsa 💖😁

Celor care ați rămas în pana de idei, celor care sunteți pe ultima suta de metri cu umplerea ghetuțelor, sper ca articolul de astăzi să vă servească drept inspirație în alegerea cadoului perfect.

Surpriza din calendarul de advent de astăzi a fost o ojă, nuanța 78 – So far, so good.

Ne revedem mâine cu un nou articol. Să fiți cuminți! 🥾👢

Leave a Reply

Your email address will not be published.