BlogMAS (Ziua 6) – Am împodobit bradul

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Am ani la rândul de când împodobesc un brăduț natural. De anul trecut însă, am trecut pe varianta “eco friendly” și am ales un brad artificial. Totuși, recunosc că îmi lipsește mult mirosul acela de brad care ma întâmpina de cum treceam pragul casei. Probabil voi cumpăra un aranjament de masa cu crenguțe naturale pentru a-mi satisface simțurile olfactive.

Și m-am apucat deci de treabă…

Nu înainte de a beneficia de playlist-ul de colinde publicate zilele trecute. Mi se pare că atmosfera se schimba în totalitate dacă împodobitul bradului se face ascultând colinde. ?

Am ales pt anul acesta o combinație de rosu, roz și argintiu. Nu am vre-un motiv anume. Rozul de pe globurile cele mai fashioniste a dat startul acestei alegeri. Vă arătam în articolul de ieri și unde găsiți aceste minunății, dar dacă nu l-ați văzut și nu vă face plăcere să cotrobăiți în căutarea lui, vă spun din nou că la Selgros veți găsi această patină dar și superba pereche de pantofi.

Vedetele bradului, deci…

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Îi spuneam și mamei ca am unele globuri care ma leagă de momente din viață, mai bune sau mai puțin bune, sau chiar de unele persoane. Unele țin neapărat sa le am în brad în fiecare an. N-o să detaliez la fiecare în parte pentru că sunt destul de personale legăturile. Căsuța, de exemplu, a fost mica atenție adusă de Ana când ne-am văzut pentru prima dată la Arad. E al treilea an în care căsuța își are locul binemeritat în brad.

Și rezultatul a ieșit cam așa… ? (bineînțeles urmat de sesiunea de poze cu temporizatorul)

Ia stați așa, credeați că totul e atât de ușor? Scoate matura, scoate aspiratorul pentru ca mai apoi să realizezi că poziționarea a fost aleasă greșit. Nu avem priză! Așa că am mutat bradul în alta cameră. ?

Cam ăsta a fost de fapt finalul episodului cu împodobitul bradului…

Voi, cum împodobiți bradul? Ce fel de brad alegeți? Natural sau artificial? Alege doar 2/3 culori sau îl faceți multicolor? Aveți și voi globuri de suflet păstrate de-a lungul anilor?

În sfârșit pot spune ca am găsit ceva interesant în calendarul de advent de la Douglas, și anume această mascara full size. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.