BlogMAS (Ziua 8) Târgul de Crăciun din Timișoara

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Viață ca la Timișoara… Au, au, au! Mai ales de când a interzis Domnul Robu (Primarul) manelele și grătarele în centrul orașului. ?

Am zis ca dacă e duminică, merge un subiect așa mai ușurel, unul demn de plimbarea de duminică seara, unde altundeva în aceste zile, decât la unul din târgurile de Crăciun organizate în marile orașe.

Înainte de a vedea cu ce vine Târgul de Crăciun din Timișoara în față în acest an, zic să nu uităm de una din locațiile mele preferate din Timișoara, locație decorată și ea în ton cu sărbătorile care ne bat la ușă. Haideți să trecem pe la Iulius Town.

Ne îndreptăm spre subiectul zilei de astăzi, centrul orașului care va fi capitală cultural europeana în anul 2021, Timișoara.

V-am trezit interesul?

De cum pătrundeți în peisajul acesta idilic, dați cu ochii de binecunoscutele căsuțe, nelipsite de la orice târg de acest gen. În general produsele sunt cam aceleași, fie că vorbim de Oradea, Timișoara sau chiar Viena. Vinul fiert e nelipsit, faimosul Kurtos Kolac, căciuli, fulare & samd.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

La fel de prezentă la toate târgurile e și scena pe care pe tot parcursul zilelor, de la deschidere și pana în data de 24, urcă pe scenă artiști renumiți, colindători sau copii care susțin serbările de Crăciun aici.

Evenimentele se pot consulta pe pagina lor de Facebook. De fapt, chiar ieri au urcat pe scena din Piața Victoriei: Florentina și Petre Giurgi din Maramureș, Cătălin Maximiuc din Bucovina, Adrian Stanca, Raluca și Oana Stanca, Liliana Savu Badea și grupul ,, Steluțe Bănățene” din Buziaș, Lia Lungu, ansamblurile ” Pusta Banatului” și “Junii Timișului l” precum și tineri soliști bănățeni care au susținut programe artistice de cantece, dansuri și colinde tradiționale românești.

Dragi copii, trenulețul vă așteaptă în fiecare weekend pentru o plimbare în Piața Libertății și Piața Victoriei. Programul trenulețului începe la ora 14 și se termină la ora 17. Plimbarea cu trenulețul este gratuită.

Patinoarul din Piata Libertății este o altă atracție a acestui târg.
Este extrem de generos ( 1000 mp) și este deschis zilnic între orele 10:00 – 22:00.
Biletul de intrare este de 20 lei, respectiv 25 lei în weekend, permițându-ți să patinezi o zi întreagă!

Târgul este împânzit cu fel și fel de proiecții cu imagini de Crăciun pe clădirile care îl înconjoară.

Târgul de Crăciun din Timișoara este un loc de basm unde sunt așteptați toți timișorenii și nu numai, în aceste zile premergătoare celei mai frumoase sărbători din an, e un loc încărcat cu emoție, tradiție și bucurie. Haideți să ne bucurăm de toate acestea!

Surpriza din calendarul de advent de azi a fost o mini ojă într-o nuanță potrivită sărbătorilor de iarnă, un roșu intens. Nuanța este 74 – Heart Break.

Leave a Reply

Your email address will not be published.