BlogMAS (Ziua 12) – Hăinuțe craciunistice

Știu, sunt odioase și purtabile vreo 2,3 săptămâni daaaar cum sa nu le iubești? Iubibilul ren aici de față chiar mi-a făcut sărbătorile mai frumoase și mai călduroase.

Personal, câte una pe sezon cred ca nu strică nimănui. De fapt, mai am una care va face parte din giveawayul de Crăciun, dar pe aceea o veți vedea duminica sau luni. Rămân cea mai înfocată fană a pijamalele din Jumbo, cele pufoase (exemplific mai jos în caz că nu ați văzut articolul cu împodobitul bradului). Cert este ca le port cu mândrie și în martie. 😂

Haideți sa vedem ce propun magazinele de mass market pentru Crăciunul din 2019.

  • H&M – Pentru ca sunt cei care investesc cel mai mult în marketing, sau cei care au ajuns cel mai direct la mine

Nici copii și nici domnii nu sunt neglijați când vine vorba de haine cu motive de Crăciun.

  • C&A – locul de unde am și cumpărat bluza pentru Giveaway. Cele care purtați mărimea S/M fiți pe baricade. Cu riscul de a fi criticata, începem cu domnii pentru ca aici am văzut cel mai controversat costum de Crăciun. “Ai văzut ce costum de bărbați au scos cei de la C&A?” Ei bine, l-am văzut, asa că… Fluture husband, să știi în ce te bagi! 😂
  • Zara – Cei de la Zara vin cu niște modele mai ciudățele, cu o gamă mai restrânsă (cel puțin online).
  • Stradivarius – Și ei au o ofertă bogată de Crăciun. Prețurile în schimb, mi se par mai piperate la ei.
  • Waikiki – Se numără printre magazinele mele de mas market preferate. Din păcate pe internet le găsesc destul de greu, dar sunt convinsă că în magazinele fizice gama e mult mai variată.
  • Reserved – Întotdeauna cu oferte care se adaptează trendurilor și sărbătorilor de rigoare.
  • Sinsay – sau raiul preturilor mici. Aici e combo-ul celor de la Mc’Donald’s transpus în calitate – preț.
  • New Yorker – calitatea hainelor de aici nu ma da pe spate, dar modelele îmi fură întotdeauna privirea. Și ei au intrat în febra sărbătorilor de iarnă.

Ne oprim aici, în primul rând pentru că este ora 02:00 și în al doilea rând pentru că vreau să descoperiți și singuri colindând magazinele. Așa nu sunt nici așteptările prea mari, dar aveți și surpriza găsirii unor modele de existența cărora nu știați deja.

Sper că v-au trezit interesul modelele propuse de mine și că Grinch nu v-a furat spiritul Crăciunului în această perioadă atât de agitată.

Surpriza de azi din calendarul de advent… o ascuțitoare. 😁

Ne revedem mâine cu un nou subiect craciunistic! 🎅

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *