BlogMAS (Ziua 14) – Filme de Crăciun

Încep acest articol, unul amânat de ceva vreme, în cel mai potrivit moment posibil (la 01:11). Tocmai am văzut (la cinema) cel mai frumos film văzut vreodată și, ce credeți? Este și unul de Crăciun. La fel cum viața bate de multe ori filmul, asa și acesta bate cele mai lacrimogene ecranizări ale lui Nicholas Sparks.

O să vedem împreună o serie de trailere ale celor mai frumoase filme de Crăciun, recomandarile mele pentru BlogMASul din 2019.

1.O nouă poveste de Crăciun (“Last Christmas” e denumirea în limba engleză) e filmul despre care vorbeam mai sus.

Adevărul este că facem niște traduceri ale filmelor în general, de seamănă precum capra cu varza. Devenită oarecum insensibila, greu de impresionat și destul de rece în majoritatea timpului, filmul aici de față m-a impresionat până la lacrimi, la propriu. V-aș spune puțin din povestea acestuia, dar credeți-mă pe cuvânt, merită pe deplin timpul alocat acestuia. Cine nu l-a văzut încă, fuguța la cinema!

2.Frozen 1❄️ (NEAPĂRAT) și dacă sunteți amatori ai genului, atunci dați fuga la cinema pentru noua lansare de la Disney, Frozen 2 ❄️.

Frumoasa Elsa nu se dezice nici în al doilea film în privința rochiilor superbe (eu chiar visez la una ca și a ei) dar Ana iese în față de această dată salvând-o inclusiv pe Elsa. Olaf, adorabil ca întotdeauna. ⛄

3. Singurul film de pe Netflix pe care am apucat să îl văd și care mi-a atras atenția a fost Merry Kissmas.

Și Doamne ce actori frumoși sunt în acest film. E iubire, e cu fluturi și cu spărgătorul de nuci. E Crăciunul frumos, cum va doresc să aveți parte fiecare din voi!

4. Deși meritau locul 1, și toată lumea le iubește chiar dacă le revăd în fiecare an, filmele din seria “Home Alone” îi sensibilizează până și pe cei mai Grinch dintre oameni.

A devenit un fel de tradiție, cel puțin la noi în țară, cum că difuzarea acestor serii la TV ne introduc în atmosfera crăciunistică, precum o fac mandarinele. Sunt singura care crede ca gustul acestora e cel mai bun acum, în perioada sărbătorilor? Revenind la filme, Kevin este atât de iubit încât m-am și ales cu asta. 😁

5. A Cinderella Christmas – pentru ca povestea rămâne o clasică, iar dacă este adaptată și Crăciunului, cu atât mai bine!

În principiu e cam aceeași poveste, dar dacă sunteți totuși pasionate/pasionați ca și mine de chestii siropoase și de filme crăciunistice, eu zic că merită o șansă.

6. Iubitoari de animăluțe de companie, asta e pentru voi! Puppy for Christmas 🐕

Cat poate distruge un cățeluș într-o casă? Până și relația 😂 Asta dacă nu e una potrivită. Continuarea e delicioasă. Vizionare plăcută!

7. Unul din preferatele mele din toate timpurile, un filme pe care îl revăd cu drag chiar și în toiul verii – The holiday

E imposibil să nu vă placă, măcar de dragul lui Cameron Diaz. Îl recomand mai ales acum, în perioada sărbătorilor.

8. Love actually și Love actualy 2 – ambele la fel de frumoase. Nu va spun nimic titlurile? Poate scena de mai jos vă e cunoscută.

Sunt niște clasice, care vor rămâne întotdeauna în topurile filmelor de Crăciun.

9. A bad moms Christmas – e unul din topul filmelor preferate.

Cine a văzut și celalalt film “Bad moms” știe exact despre ce vorbesc. Bine jucat și foarte amuzant. Doar joacă și Mila Kunis în el. ❤️

10. Her magical Christmas – pentru că înainte de Crăciun, e și ambiția (ca și a mea de a duce la bun sfârșit BlogMASul)

Recunosc că atât pe acesta, cât și pe cel cu cenușăreasa sau cu cățelul, nu le-am văzut încă. Din trailer chiar par frumoase și abia aștept să le văd și eu. 💖

As continua cu orele pe acest subiect, dar din păcate dimensiunile mari ale filmulețelor de pe YouTube ma limitează oarecum. Pentru cele mai noi filme de Crăciun, baza rămâne netflixul și chiar și YouTube-ul.

Nu-mi rămâne decât să vă urez vizionare plăcută!

P. S. Calendarul de advent de pe 14 decembrie a ascuns un ruj foarte frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *