BlogMAS (Ziua 16) – Giveaway crăciunistic

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Târguri de Crăciun… Bifat, colinde… Bifat, Cadouri de Crăciun… Bifate.. Giveaway?! Unde e Giveawayul craciunistic??

Împreună cu elful aici de față anunțăm întârziatul dar nelipsitul Giveaway craciunistic. Amatoarele de Home Alone pot intra în posesia acestei pufosenii cu imprimeul deja consacrat. Paietele roșii vin să întărească ideea de “glamour”, de sărbătoare.

Pentru a intra în cursa pentru extragerea lui Kevin trebuie sa îndepliniți doi pași simpli:

? Like & Share postării de pe Facebook aici https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=491981231675346&id=257389085134563

? Tag unei persoane care ar putea fi interesată de acest concurs într-un comentariu la această postare

?? BONUS – Un comentariu lăsat în căsuța de mai jos în care să îmi spuneți ce vă doriți în acest an de Crăciun, vă aduce șanse duble de câștig. Efectiv voi pune numele vostru de 2 ori la extragerea finală.

Întrucât am întârziat într-un mare fel cu acest giveaway, anunțăm câștigătoarea miercuri seara pentru că vreau să ajungă la voi coletul craciunistic înainte de Crăciun.

Surpriza de azi din calendarul de advent a fost acest creion de ochi în nuanța “Espresso”.

61 thoughts on “BlogMAS (Ziua 16) – Giveaway crăciunistic

  1. De sărbători îmi doresc sănătate și fericire familiei mele!! Și pentru bebelușa mea o pereche de cercei.

  2. Sincer eu mias dori niste haine pt mine dar sunt depășită de situatia de a primi situația nu ne permite

  3. De Crăciun îmi doresc multe cosmetice, pentru că sunt foarte atrasă de partea asta de beauty!

  4. În fiecare an am aceasi dorinta…..sa primesc putina sanatate sa isi revina inima sa pot fi alaturi de fetita mea cat mai mult timp

  5. Imi doresc in primul rand sa am copiii sanatosi si fericiti, iar in al doilea rand nu ar strica si un mic cadou din partea mosului ( o rochie su cosmetice:))

  6. Pentru mine,niste produse make-up,câteva așa(un cos plin)?,mai multe pentru familie și copiii mei. Ajutorul lui Mosu’ ii pregătit pentru cele mai mici și mari vise? Sărbători binecuvântate și pace în suflet.

  7. Eu imi doresc de Craciun multa sanatate si fericire pentru toata lumea. As dori ca oamenii sa fie mai buni. Daca ai un prieten sau mai multi sa iti fie prieteni sa poti avea incredere in ei dar in ziua de azi sunt rari. Cea mai mare dorinta ar fi cateva minute cu cineva drag plecat dintre noi.

  8. Anul acesta îmi doresc sa pot sărbătorii Crăciunul in casa noua. Multa sănătate, mai ales piticului, iar pentru mine îmi doresc enorm pufosenia din concurs, este superba, și ar merge perfect la următoarea parte din Home Alone, pe canapea și o ciocolata calda in mâna. LOVE LOVE LOVE

Leave a Reply

Your email address will not be published.