BlogMAS (Ziua 21) – Purina one pentru Nelson

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Poate ați văzut prin online (Instagram & Facebook) un anume pisicel despre care nu ați auzit nimic pana acum.

Astăzi facem cunoștință cu Nelson, un blanos simpatic de rasa gri albăstrui persan, care s-a îndrăgostit de noua mâncare pentru pisici de la Purina ONE. Nelson, sau pisoiașul de la Pet shop care a furat inima stăpânei, are aproape 6 anișori și este un pisoi tare iubit și prețuit. Așa se explică faptul că are până și pașaport.

Prietenii de la BuzzStore ne-au trimis surpriza de mai sus direct la birou. Kitul Purina ONE a ajuns la noi în urma cu 3 săptămâni și tot de atunci a început perioada de testare pentru prietenul blanos aici de față.

Am avut cele mai mari temeri din lume în privința acestei campanii pentru că vorbim despre un pisoiaș care are 6 anișori, care are deja tabieturile lui și mai ales are un singur fel de mâncare de pisici acceptat și agreat.

Dar ce sa vezi?

A fost dragoste la primul pliculeț, unul devorat cu o poftă greu de înțeles.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Dupa prima săptămână de consumat delicioasele pliculețe de la Purina ONE, chiar și fotografiile de mai jos demonstrează faptul că avem de-a face cu un blănos mai energic și mai jucăuș.

Chiar și la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, Nelson așteaptă cu aceeași nerăbdare pliculețele de la Purina ONE în fiecare zi. Atitudinea deja s-a schimbat și ea, și își apară mâncarea într-un mare fel. Am zis ca totuși trebuie să îl îmbunăm cumva asa că ne-am folosit de recuzita din dotare (caciulița de Moș Crăciun), ca tot e un articol din BlogMAS.

După cea de-a treia săptămână chiar și blanița pisicelului s-a schimbat. Aceasta a căpătat un aspect mult mai lucios și sănătos.

Încheiem articolul destinat lui Nelson cu cele mai sincere mulțumiri pentru că am avut șansa de a face un blanos fericit și o spun cu cea mai mare încredere. Și pe mine mâncarea mă face FERICITĂ.

Mulțumim BuzzStore! Mulțumim Purina ONE!?

P. S. Surpriza din calendarul de advent de la Douglas pentru data de 21 a fost acest inovativ ruj în 2 culori. Este cel mai frumos produs de până acum găsit în calendar. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.