BlogMAS (Ziua 21) – Purina one pentru Nelson

Poate ați văzut prin online (Instagram & Facebook) un anume pisicel despre care nu ați auzit nimic pana acum.

Astăzi facem cunoștință cu Nelson, un blanos simpatic de rasa gri albăstrui persan, care s-a îndrăgostit de noua mâncare pentru pisici de la Purina ONE. Nelson, sau pisoiașul de la Pet shop care a furat inima stăpânei, are aproape 6 anișori și este un pisoi tare iubit și prețuit. Așa se explică faptul că are până și pașaport.

Prietenii de la BuzzStore ne-au trimis surpriza de mai sus direct la birou. Kitul Purina ONE a ajuns la noi în urma cu 3 săptămâni și tot de atunci a început perioada de testare pentru prietenul blanos aici de față.

Am avut cele mai mari temeri din lume în privința acestei campanii pentru că vorbim despre un pisoiaș care are 6 anișori, care are deja tabieturile lui și mai ales are un singur fel de mâncare de pisici acceptat și agreat.

Dar ce sa vezi?

A fost dragoste la primul pliculeț, unul devorat cu o poftă greu de înțeles.

Dupa prima săptămână de consumat delicioasele pliculețe de la Purina ONE, chiar și fotografiile de mai jos demonstrează faptul că avem de-a face cu un blănos mai energic și mai jucăuș.

Chiar și la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, Nelson așteaptă cu aceeași nerăbdare pliculețele de la Purina ONE în fiecare zi. Atitudinea deja s-a schimbat și ea, și își apară mâncarea într-un mare fel. Am zis ca totuși trebuie să îl îmbunăm cumva asa că ne-am folosit de recuzita din dotare (caciulița de Moș Crăciun), ca tot e un articol din BlogMAS.

După cea de-a treia săptămână chiar și blanița pisicelului s-a schimbat. Aceasta a căpătat un aspect mult mai lucios și sănătos.

Încheiem articolul destinat lui Nelson cu cele mai sincere mulțumiri pentru că am avut șansa de a face un blanos fericit și o spun cu cea mai mare încredere. Și pe mine mâncarea mă face FERICITĂ.

Mulțumim BuzzStore! Mulțumim Purina ONE!🐈

P. S. Surpriza din calendarul de advent de la Douglas pentru data de 21 a fost acest inovativ ruj în 2 culori. Este cel mai frumos produs de până acum găsit în calendar. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *