BlogMAS (Ziua 24) – Târgul de Crăciun din Sibiu

V-am mai spus care e orașul meu preferat din întreaga lume? El este! Are un vibe orașul asta greu de explicat. Acestea fiind menționate, vă spun eu că și Târgul de Crăciun din Sibiu concurează cu ușurință cu cele din marile capitale ale Europei. De fapt, comparativ cu Viena, cel la care m-aș întoarce oricând cu drag, e cel de la Sibiu.

Și dacă tot am început BlogMASul cu un târg renumit din Europa, zic să îl încheiem cu cel mai renumit din România, Târgul de Crăciun din Sibiu. 🎅

Targul este într-adevăr spectaculos. Punctăm în cele ce urmează principalele atracții ale acestuia.

  • Roata panoramică din Piața Mare – în care vă puteți da pentru prețul de 20 RON/persoană pentru 2 ture și din care puteți admira târgul de sus. Am alergat, la propriu, tot drumul, atât cu mașina cât și pe jos, pe tocuri, pe piatra cubică, pentru a ajunge la roata din cadrul târgului. Am ajuns exact cu 5 minute inainte de închidere.
  • Patinoarul – vine în sprijinul cadrului feeric și întreține atmosfera vizitatorilor târgului ⛸
  • Tradiționalele căsuțe cu bunătăți
  • Târgul vine și cu idei inedite de cadouri: pentru prietenul rocker, pentru prietena ZEN, pentru cei mândri că sunt sibieni sau iubitorii acestui oraș, pentru cei cu alcoolul, pentru bunica, pentru amatoarele de unicorni, etc.
  • Atelierul lui Moș Crăciun – bucuria celor mici
  • Atracții pentru cei mici, carousselul și trenulețul
  • Bradul superb din cadrul târgului 🎄
  • Podul minciunilor – Simbloul Sibiului dacă ma întrebați pe mine.
  • Bradul din Piața Mică – Amplasat în apropierea podului cu pricina, și acesta este la fel e eco friendly ca și cel din Piața Mare.

Sibiul în general e un oraș încărcat de un vibe de ăsta pozitiv, dar mai ales în preajma Crăciunului, este învăluit de o atmosferă cum rar găsiți în altă parte. Declar și la final iubirea mea mare pentru orașul superb din centrul țării. Știți cartea cu titlul “Cel mai frumos loc din lume e aici”? Din punct de vedere al orașelor, declar Sibiul câștigător fără doar și poate.

Încheiem BlogMASul cu ultima surpriză din calendarul de advent de la Douglas, un highlighter în ton cu atmosfera de sărbătoare.

Mulțumesc tuturor pentru răbdare, pentru susținerea de care am avut parte pe parcursul acestor zile și ne revedem totuși mâine cu un ultim articol pe anul 2019.

Sper să vă aducă Moșul tot ce v-ați dorit diseară! 🎅

Leave a Reply

Your email address will not be published.