Retrospectiva lui 2019 & Obiective pentru 2020

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Anul 2019 a fost anul care m-a schimbat cel mai mult din cei 29 recent împliniți. Astăzi facem retrospectiva anului 2019 împreună și setam obiectivele pentru anul care ne bate la ușă.

Noroc că m-am ales cu niște cadouri tare frumoase de la ale mele prietene și drept urmare, vom începe să setăm obiectivele mari aici, pe prima pagină a acestui planner, așa sigur le voi revedea frecvent.

Înainte de a trece la completarea plannerului și a listei de obiective pentru 2020, haideți să facem o recapitulare a anului 2019.

Încep cu blogul pentru că mi-a ocupat foarte mult timp în ultima perioadă, datorita BlogMASului. Profitabil nu e, recunosc, dar e un hobby, și când faci ceva cu pasiune, sper că se și vede. E ceva în ce am pus mult suflet, tocmai de aceea am reușit și sa duc la bun sfârșit provocarea celor 24 de zile cu articole crăciunistice. A fost extrem de greu, am un articol scris cu toate plângerile din momentele critice, pe care evident că nu îl voi publica. ?

Tot datorită BlogMASului am reușit într-o lună să vizitez 6 târguri de Crăciun: Arad, Timișoara, Oradea, Sibiu, Budapesta și Viena. ?

Am avut în 2019 mai multe giveaway-uri, fie finanțate de mine (3 dintre ele) , fie de colaboratorii mei (BB FASHION JEWELRY (2), Flori parfumate din săpun (1) și turul ghidat la Brașovului pe trotinetele electrice de către Andrei).

Închei capitolul blogului cu primele 3 colaborări avute cu cei de la BuzzStore, cărora le mulțumesc pe această cale. Ne-am bucurat de meniurile noi de la KFC, am testat și cea mai noua varianta de detergent de la Persil (Persil DISCS 4in1) iar Nelson s-a bucurat de noile sortimente de mâncărică pentru pisică de la Purina ONE.

Din punct de vedere al carierei, a fost un an de creștere de la început până la sfârșit. Aș menționa că datorită jobului am mers pentru a treia oară în viață cu avionul singură, și încet încet s-au deschis noi orizonturi, nu doar datorită avionului în sine.

Din punct de vedere a călătoritului, 2019 a fost oarecum apogeul. Trebuie să menționez neapărat că am ieșit din România datorita Biancăi. Pe această cale, îți mulțumesc din nou! ?

Am văzut deci 3 mari capitale ale Europei, fără să o neglijem pe a noastră, care este absolut superbă. Am fost deci la Roma împreună cu Bianca, la Budapesta tot cu ea și în cadrul BlogMASului, la Viena. Am decis să folosesc fântânile din Unirii, pentru a marca kilometrul 0 al Bucureștiului.

Și dacă tot suntem la capitolul călătorii, pot spune că am străbătut și țara noastră destul de mult în acest an. Am fost la (în ordinea colajului de mai jos): Albac (Arieșeni), Oradea, Brașov, Sighișoara, Vama Veche, Mamaia, Timișoara, Cluj și Sibiu. ❤️

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Pe plan familial, cred că sunt cea mai împlinită și am marcat această bucurie de câte ori am avut ocazia. Bunicii, sufletul meu, căci despre ei era vorba, sunt la fel de zâmbăreți ca și când am fost copil. Nu îmi rămâne decât să îi mulțumesc lui Doamne Doamne pt. comoara de pe pământ și să îmi doresc să îi am lângă mine cât mai mult timp posibil.

Din punct de vedere al prietenelor, am mai câștigat câțiva, în sensul că 4 dintre fete s-au căsătorit în acest an. Vă urez și acum o viață plină de împliniri și multă, multă fericire! ?

Tot în rândul prietenilor a intrat Bianca, cea cu care am cea mai mare pasiune comună, dragostea pentru muzica populară din banat. A fost bineînțeles un an plin de rugi la care a urcat pe scenă îndrăgita solistă de muzică populară, Andreea Voica, dar și una dintre cele 4 nunti la care a cantat chiar ea.

Totuși citatul de mai jos rămâne valabil atât în cazul prieteniei cu cele mai mari susținătoare ale blogului și prietene deopotrivă, Carina și Mădălina, cât și în cazul prieteniei cu Carmen. Doar de știm de pe la 10 ani, nu? ?

Cheese, wine and friends must be old to be good.”

Pe plan sentimental, a fost un an tumultuos, dar cu momente foarte frumoase, demne de imprimat fotografii pe hârtie. Uneori e chiar bine să fii de modă veche, mai ales din acest punct de vedere. Am rămas în continuare o mare amatoare de trandafiri, sub diverse forme, care de care mai inedite.

Acestea fiind spuse, trecem la principalele obiective pentru anul 2020.

E prima data când fac așa ceva, când le pun efectiv pe hârtie și, în măsura în care se poate, într-un articol publicat pe blog. E oarecum mai motivant, mă fac să fiu mai ambițioasă. Așa am și reușit să duc BlogMASul la bun sfârșit, deci ar trebui să funcționeze.

Pentru anul 2020 îmi doresc:

 • Să îmi pun un aparat dentar
 • Să beau minim 2L de apa pe zi
 • Să folosesc Foreo zilnic
 • Să dau jos 10 kg
 • Să învăț un sport de iarnă (ski/patinaj)
 • Să îmi achiziționez un bun material la care visez de mult timp
 • Să îmi cumpăr o cameră de vlog și să încerc și acesta latură
 • Să îmi cumpăr o măsuță de machiaj și să învăț cu ce se mănâncă toată treaba asta cu makeupul

Nu aș vrea să exagerez cu țelurile pentru 2020, dar îmi doresc din tot sufletul să le realizez măcar pe 6 din cele 8 propuse. Facem încheierea cu urările de rigoare și ne reauzim începând din 07.01.2020.

Vă doresc un 2020 mult mai bun decât anul care se încheie peste câteva ore, cu multe momente de bucurie, cu mulți oameni de calitate în jurul vostru și multă, multă iubire! ❤️

Voi, ce obiective aveți setate pentru anul 2020?

13 thoughts on “Retrospectiva lui 2019 & Obiective pentru 2020

  1. Și eu am zburat pentru prima data în 2019. Apoi am prins curaj și a treia oara, forțată de împrejurări, am zburat și petrecut o săptămână pe cont propriu în București. ❤️

 1. Ai avut un an frumos si plin cu de toate, si mie imi place sa calatoresc si de accea pot spune ca al acest capitol te invidiez :)) Sper sa realizezi tu ce ti-ai propus

 2. Anul asta vreau sanatate, sa cresc cu blogul dar nu vreau sa fac o obsesie din asta si sper sa ne marim familia cu inca un copil. La multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published.