Păpușă trandafiri de săpun

Dacă ați ști cât am căutat această sintagmă în online sau cât eram dispusă să plătesc pentru o variantă ca și aceasta de buchet de trandafiri…

Primind în final una de ziua mea, în puținele zile care s-au scurs de atunci, s-a născut și dorința de a-mi stimula creativitatea în acest sens. Mare amatoare de trandafiri mă știți că sunt. Iubitoare de roz știe tot mapamondul că sunt, că deh… priviți și fundalul blogului aici de față. Lipsea doar curajul de a încerca ceva nou.

Cred că atunci când pui suflet în ceea ce faci, rezultatul va fi întotdeauna pe măsură iar dacă eșuezi, e doar pentru a perfecționa ceea ce deja ai început.

Pasiunea pentru scris va ramane în continuare și se va concretiza în cele 2 articole săptămânale, iar dacă îmi fac curaj, repetăm și blogmasul și venim și cu blogbunny înainte de Paște. Idei sunt, creativitate este din plin iar determinarea s-a triplat.

Pasiunea pentru trandafiri, pentru suprize frumos parfumate, se va concretiza începând de acum. Am început cu crearea paginii de Facebook CB Flowers, urmând ca după primele comenzi de materiale, să iasă și rezultatul de mai jos.

Papusa cu rochie din trandafiri de săpun

Papusa trandafiri de sapun
Înălțime 29 cm, diametru baza rochiei 29 cm
Papusa trandafiri de sapun varianta mini
Comandă specială ❣️

Căutând una am gasit și alta. Cam așa se întâmplă când cauți, mai ai parte și de alte surprize plăcute. De aceea, printre produsul principal pe care l-am creat și îl voi crea și de acum înainte, voi strecura și câte un aranjament mai deosebit. De ce deosebit? Pentru că după estetic, pentru mine calitatea este primordială. Nu aș putea vreodată să vând cuiva ceva ce pe mine nu ma satisface din punctul de vedere al calității.

Cutie cu trandafiri de sapun

Prima zi în care am publicat anunțul a venit cu surprize neașteptate. Prima păpușă și primul aranjament s-au vândut în câteva minute. De asemenea, nu au întârziat să apară diferite propuneri care nu fac decat sa îmi confirme că munca mea este apreciată. Și, cred că știți ce înseamnă asta pentru un Capricorn, nu? 😁

Modelele vor fi publicate periodic și aici, pe blog, dar pentru a fi la curent cu toate noutățile, vă astept cu un Like pe pagina mea de facebook CB Flowers.

Vă aștept cu drag! 🌹

Leave a Reply

Your email address will not be published.