Azi se lasă cu SCANDAL

Am revenit la clasicele articole cu un content mai curat, mai bine conturat și mai așteptat!

Ultimul articol a fost unul destul de controversat, pe care mă și gândesc serios să îl șterg. Revenim deci la articolele clasice, abordând astăzi un subiect care mi-a fost propus chiar de ziua mea. Mădălina, a sosit momentul!

Facem astăzi mini, micro colecția de parfumuri 💖

N-am excelat niciodată la acest capitol, aveam câte unu, doua care îmi plăceau mult și pe care le cumpăram constant. În ultima perioadă mi-am mai lărgit puțin orizonturile și m-am îndreptat și către alte arome, ieșind din zona de confort cu care eram obișnuită. Și dacă înainte era floral, fructat, acum am ales niște arome mai puternice, mai înțepătoare (că tot vă spuneam că am devenit mai scorpiuță 😅).

Și dacă tot am avut o introducere atât de lungă, haideți să intrăm în adâncurile subiectului aici de față. Începem cu cele 2 clasice pe care le folosesc de mult timp, urmând ca mai apoi să trecem și la cele mai recent descoperite.

 • Euphoria – Calvin Klein

Nu aveți nevoie nici de ciocolată, nici de declarații de dragoste, pentru a trăi o euforie a simțurilor. Apa de parfum Calvin Klein Euphoria ne prezintă o lume misterioasă, plină de natură sălbatică și de flori exotice, care vă conferă un farmec senzual și o senzație de plăcere sublimată.

 • un parfum de flori și fructe, cu accente orientale
 • pentru femei energice și încrezătoare
 • potrivit atât pentru zi, cât și pentru ocazii deosebite

Îl găsiți pe Notino, de obicei redus, click aici pentru link-ul direct. Recomand folosirea acestuia în combinație cu crema de corp. E demențial rezultatul.

 • Hugo Woman – Hugo Boss

Apa de parfum Hugo Boss Hugo Woman este destinată femeii care preferă să conducă, decât să urmeze. Depășește convențiile sociale învechite și este întotdeauna o sursă de inspirație pozitivă pentru alții.

 • un parfum tandru, de flori și fructe
 • pentru femeia independentă și elegantă
 • ideal pentru fiecare zi

Click aici pentru a-l achiziționa. Tot cei de la Notino sunt recomandarea mea.

 • Black Opium – YSL

Aici vorbim despre o recomandare a vloggeritei, fashionistei Andreea Balaban, care mi s-a potrivit și mie. Am încercat eu și renumitul Black Orchid de la Tom Ford, dar cum spunea și ea, ori îți place ori nu îți place. Iar mie, chiar nu mi se potrivește. Întâmplarea a făcut să am atât varianta full size a parfumului, cât și cea de 30 ml (bebe Opium cum îl numesc eu), pe care îmi este mult mai ușor să îl ascund în poșetă. Persistența este medie, ca și la cele prezentate mai sus, dar îmi plac oricum variantele astea mini cam la orice produs.

Parfumul Yves Saint Laurent Black Opium te prinde în mrejele sale senzuale, de o feminitate inegalabilă.

 • un parfum oriental intens, potrivit pentru lunile de iarnă
 • pentru femei energice și încrezătoare
 • ideal pentru seară, întâlniri și ocazii deosebite

Recomand varianta clasică a acestuia, nu cele apărute ulterior, și va las aici și link-ul celor de la Notino în cazul în care doriți să-l achiziționați.

 • Comme une EVIDENCE – Yves Rocher

Sau parfumul cu care a venit propunerea conceperii acestui articol. Mulțumesc Mădă, încă o dată! E parfumul pe care îl asociez cu mersul la birou. Nu știu exact să explic de ce, dar notele sale florale, nimic excentric, poate doar minimalist, îl fac perfect pentru purtarea în acest loc. Poate explicația ar fi aceea a mirosului finuț, dar persistent. Nu îmi place ca atunci când lucrezi într-un birou unde sunt și alte persoane, să se folosească un parfum de la care leșină toți pe capete. 😂 Nu e nimeni obligat să îți inspire parfumul pentru următoarele 8,9 ore.

Într-o armonie delicată, Bergamota îmbină aciditatea vie și însorită a citricelor cu dulceața florilor, aducând aminte de notele aromate și relaxante ale Lavandei.

Muza parfumierilor, Trandafirul Damascean, relevă un parfum floral rosé, bogat și opulent, picant, dar și fructat și mieros.

Cu note lemnoase, balsamice, suave, dar și ierboase, subtil pământoase esenţa de Patchouli dezvăluie o adevărată bogăție olfactivă.

Link aici și către site-ul celor de la Yves Rocher, dacă vă convinge sub o formă sau alta, achiziționarea lui.

 • Gucci Guilty – Gucci

Dacă produsele brandului cu pricina sunt din cale afara de scumpe, măcar cu notele unui parfum ne îmbătăm puțintel.

Gucci Guilty este destinat femeii intense, îndrăznețe și independente, care gustă viața din toți porii și respectă doar propriile reguli.

 • un parfum senzual, floral-oriental
 • pentru femeia încrezătoare
 • ideal pentru zi, dar și la ocazii deosebite

Se găsește tot la Notino, dar și în magazinele se specialitate. Link aici.

 • SCANDAL – Jean Paul Gaultter

Dacă nu aș fi văzut ambalajul și m-aș fi folosit doar de simțurile olfactive, cu siguranță aș fi spus că e vorba despre Black Opium. Singurele diferențe le fac persistența și intensitatea aromelor, care este mai pronunțată decât la celalalt. Pai nu v-am spus eu ca se lasă cu scandal azi? 😂 Și la război se poate folosi acesta! După toate prezentările de mai sus, acesta este și preferatul meu la ora actuală. 💖

Misteriosul Jean Paul Gautier Scandal Eau de Parfum este încărcat cu emoţie, pofta şi îndrăzneală.

 • parfum dulce
 • pentru femeia senzuală
 • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Link-ul de la Notino, aici.

E de la sine observat că până și tranziția de la parfumurile cumințele, florale, la cel dulci, floral-orientale, denotă o schimbare în bine, o maturizare atât de necesară și foarte bine venită.

Sper că v-au plăcut parfumurile din mini/ micro colecția mea de parfumuri și aștept sugestiile voastre pentru alte parfumuri cu note similare preferințelor mele.

Vă doresc un weekend relaxant, pentru că eu, după câte 5 ore de somn pe noapte în anul acesta, cu siguranță voi recupera pierderile în aceste 2 zile. 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.