Vanatoarea de reduceri in luna ianuarie

Plănuiesc să avem 2 părți ale acestui articol, unul pe care îl dezbatem azi cu privire la reducerile din luna ianuarie în online, urmând ca mai apoi să dăm o raită și prin magazine.

Duceam lipsă de idei astăzi, recunosc, și mă gândeam că a trecut ceva timp de când prioritățile mele s-au schimbat iar shoppingul a cam rămas în urmă.

  • Fashion days – Când spun shopping online, spun în primul rând Fashion days. Se poate vedea și mai sus că e prima aplicație (din lista celor de shopping) pe care o folosesc. Haideți sa vedem ce mi-a atras atenția și ce oferte tentante găsim la ei. Aplicația ne întâmpină cu anunțul că aveam de-a face cu reduceri de până la 70%, dar haideți sa vedem dacă e și pe bune.

Per total nu am văzut ceva reduceri masive, cred ca se poate și mai mult. 😁

  • Fashion up – Sunt fana lor absolută de când am perechea de ochelari de soare de la Polaroid cumpărată de la ei (70 RON🥰😂)
  • Answear – Recunosc că m-am împrietenit cu ei când dintr-o comanda de 50 RON am cumpărat vreo 4 produse și nici nu am plătit transport. Mi se pare că pun accentul destul de mult pe prețuri reduse.
  • Glami – prețuri dintre cele mai mici, dar de multe ori când ești redirecționat către site-ul furnizorului produsele nu se mai află în stoc. Încă “plâng” după o pereche de botine roz pal de la Reserved. Am găsit totuși prețuri rezonabile.
  • Vivre – Știu că în mod normal lumea cumpără de pe Vivre mobilă și articole pentru locuință, dar eu am găsit acest clutch simpatic care m-a atras prin felul în care se deschide și, desigur, culoarea roz.
  • Notino – Ultima aplicație de shopping online utilizată (Emag nu se pune). Aici am două recomandări întotdeauna. Parfumul Euphoria care e mai mereu la reducere, și cele mai bine mirositoare lumânări existente, cele de la Kringle candle – Grey.
Detalii despre el găsiți și în articolul precedent cu parfumurile

Mai am două site-uri cu care o să vă bat la cap azi și încheiem articolul de marți după mai bine de 3 ore de scotocit prin site-urile acestora.

  • Deichman & E-pantofi – Am zis că e loc de o combinație pentru că oferă spre vânzare cam aceeași gamă de produse. În ordinea prezentării avem botinele verzi, după care tânjesc de la Crăciun pentru că nu le cumpărasem când le-am avut în mână și nu mai găsesc mărimea mea, și cizmele acestea superbe care bănuiesc ca se găsesc și în Magazinele CCC. Poate dau o fugă mâine pe la mall. 😁

Sper că recomandarile mele vă scutesc de câteva ore de petrecut prin magazinele online și sa va formați oarecum o părere despre care merită atenția voastră și care nu.

În încheiere vă urez încă doua zile de muncă ușoare, că doar avem weekend prelungiiiit! 😁

Later update: Știți zicala aceea cu “Cei din urma vor fi cei dintâi”? Ultima pereche de cizme (cele maro) a intrat deja în posesia mea. Nu știu cât de bună a fost ideea cu acest articol. Mă împinge către magazine. 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published.