Vanatoarea de reduceri in luna ianuarie

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Plănuiesc să avem 2 părți ale acestui articol, unul pe care îl dezbatem azi cu privire la reducerile din luna ianuarie în online, urmând ca mai apoi să dăm o raită și prin magazine.

Duceam lipsă de idei astăzi, recunosc, și mă gândeam că a trecut ceva timp de când prioritățile mele s-au schimbat iar shoppingul a cam rămas în urmă.

  • Fashion days – Când spun shopping online, spun în primul rând Fashion days. Se poate vedea și mai sus că e prima aplicație (din lista celor de shopping) pe care o folosesc. Haideți sa vedem ce mi-a atras atenția și ce oferte tentante găsim la ei. Aplicația ne întâmpină cu anunțul că aveam de-a face cu reduceri de până la 70%, dar haideți sa vedem dacă e și pe bune.

Per total nu am văzut ceva reduceri masive, cred ca se poate și mai mult. ?

  • Fashion up – Sunt fana lor absolută de când am perechea de ochelari de soare de la Polaroid cumpărată de la ei (70 RON??)
  • Answear – Recunosc că m-am împrietenit cu ei când dintr-o comanda de 50 RON am cumpărat vreo 4 produse și nici nu am plătit transport. Mi se pare că pun accentul destul de mult pe prețuri reduse.
  • Glami – prețuri dintre cele mai mici, dar de multe ori când ești redirecționat către site-ul furnizorului produsele nu se mai află în stoc. Încă “plâng” după o pereche de botine roz pal de la Reserved. Am găsit totuși prețuri rezonabile.
  • Vivre – Știu că în mod normal lumea cumpără de pe Vivre mobilă și articole pentru locuință, dar eu am găsit acest clutch simpatic care m-a atras prin felul în care se deschide și, desigur, culoarea roz.
  • Notino – Ultima aplicație de shopping online utilizată (Emag nu se pune). Aici am două recomandări întotdeauna. Parfumul Euphoria care e mai mereu la reducere, și cele mai bine mirositoare lumânări existente, cele de la Kringle candle – Grey.
Detalii despre el găsiți și în articolul precedent cu parfumurile

Mai am două site-uri cu care o să vă bat la cap azi și încheiem articolul de marți după mai bine de 3 ore de scotocit prin site-urile acestora.

  • Deichman & E-pantofi – Am zis că e loc de o combinație pentru că oferă spre vânzare cam aceeași gamă de produse. În ordinea prezentării avem botinele verzi, după care tânjesc de la Crăciun pentru că nu le cumpărasem când le-am avut în mână și nu mai găsesc mărimea mea, și cizmele acestea superbe care bănuiesc ca se găsesc și în Magazinele CCC. Poate dau o fugă mâine pe la mall. ?

Sper că recomandarile mele vă scutesc de câteva ore de petrecut prin magazinele online și sa va formați oarecum o părere despre care merită atenția voastră și care nu.

În încheiere vă urez încă doua zile de muncă ușoare, că doar avem weekend prelungiiiit! ?

Later update: Știți zicala aceea cu “Cei din urma vor fi cei dintâi”? Ultima pereche de cizme (cele maro) a intrat deja în posesia mea. Nu știu cât de bună a fost ideea cu acest articol. Mă împinge către magazine. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.