10 lucruri amuzante despre mine

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Avem articolul cu 50 de chestii despre mine, dar fiind weekend aș zice că merge ceva mai relaxant și, sper eu, amuzant.

Deci, așadar și prin urmare, avem astăzi un articol cu 10 lucruri amuzante despre mine.

1.Cant și dansez la volan – Nu îmi pasă deloc că m-ar putea vedea/filma cineva. Dacă eu sunt în filmul meu, dacă Olguta Berbec rulează, Cristina dansează. La fel și când ajung acasă. Dacă e una din melodiile preferate, nu cobor din mașină până nu e gata refrenul/melodia, depinde cât de tare m-a prins.

2.N-am mâncat niciodată gris cu lapte. Ei bine, cei care mă cunosc știu că de fapt sunt multe chestii pe care eu nu le-am gustat. Și întotdeauna vine reacția: “N-ai mâncat gris cu lapte niciodată?!” ? Să vă mai zic una? Nici gomboti cu prune nu am mâncat.

3.Îmi este cel mai frică de broaște. Mai degrabă “prettuiesc” un rottweiler sau un pitbull decât să pun mâna pe o broască. Și nici măcar nu știu dacă e frică sau e doar scârbă, cert este că fug de ele cat pot de repede.

4. Mi se pare că mâncarea e o risipă totală de bani (care și ÎNGRAȘĂ), de aceea investesc în genți cât se poate de mult. Aș putea trăi mult și bine doar cu pâine prăjită și unt. Rectific. Aș fi putut. De când cu aparatul dentar a ieșit și asta din meniu. Cert este că evit mâncatul în oraș pe considerentul că prefer să îmi cumpăr ceva util, decât să mănânc de 2,3 ori la un restaurant.

5. Mușc întotdeauna paiul. Sau mușcam. Din păcate, de când cu aparatul dentar, am realizat că trebuie să-mi iau gândul de la acest obicei prost, pentru că nu mai pot să-l fac. Dar îmi plăcea, mult.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

6. Nu îmi place sa împart mâncarea iar dacă îmi furi și ultima bucățică, practic îmi și rupi inima. ? Deci, dacă auziți de la mine replica “vrei și tu?” /”vrei să guști?” e doar curtoazie, nicidecum din dorința milostivă de a-ți da pe bune.

7. Vând tot felul de nebunii pe olx, până și cauciucurile de la vechea mașină. Bianca este inculpata de la care mi-am însușit acest microb, sau mătușa (o fi trăsătură de familie). Imi amintesc că mersesem într-o zi cu soare într-un loc mai puțin circulat să fac cauciucurilor o poză demnă de vânzare și, după ce le-am înșirat cum trebuie, înainte să apuc sa fac poza în cauză, a venit o doamnă cu un SUV și m-a întrebat, de fapt amenințat chiar: “Sper că nu aveți de gând să lăsați gunoaiele astea aici!” ?? Spre deliciul individei frustrate, la 2,3 zile le-am și vândut. ?

8. Nu știu să sar un gard. Îmi e foarte frică. Drept dovadă, când eram mică, toți copii erau urcați pe garaje și mâncau cele mai imense cireșe (fructele mele preferate) și eu, butoiaș de când mă știu, nu puteam să ajung la ele rămânând doar cu pofta și cu imaginea asta în minte cu ei savurând cireșele. Treaba nu s-a remediat. Singura escaladare majoră, a fost urcatul pana sus la Cetate la Siria, dar la coborâre aveam impresia că o voi face doar rostogolindu-mă. Terifiantă experiență.

9. Am genă de româncă în mine, ceea ce înseamnă că la o coadă, concert, etc mă găsiți în primele rânduri. Să nu mă înțelegeți greșit, n-am fost la deschidere la Altex! ? Ideea este că, fiind copia fidelă a mamei (o mai știți pe Eva, da?) în timp mi-a insuflat această deprindere.

10. Nu știu să mă machiez, drept dovadă la o tentativa a mea de a face acest gest, am ajuns la terasă cu 2 dungi (asemenea indienilor) de iluminator verde pe față. Am realizat asta când m-a întrebat Ramona:”Te-ai machiat?” Am răspuns foarte mândră că “Da, se vede?” Nu știam că rezultatul nu era unul de care trebuia să fiu mândră ? Nu știu, nu îmi place, nu iese ce trebuie, daaar îmi doresc să remediez acest aspect.

Sper că articolul de azi v-a descrețit frunțile, cum o face și ziua de sâmbătă în rândul celor din clasa muncitoare. Vă doresc un weekend cât mai plăcut!

Leave a Reply

Your email address will not be published.