Reguli de bună comunicare

De fapt, articolul se bazează pe ultima lună și jumătate de când contactul cu oamenii a devenit din ce în ce mai prezent prin prisma aranjamentelor realizate cu trandafirii de săpun.

“Reguli de bună comunicare” e puțin impropriu spus, dar sunt niște aspecte la care țin eu tare mult și, date fiind condițiile, îmi doresc ca în mare parte să fie și respectate.

Vorba multă, sărăcia omului, așa că haideți sa le trecem în revistă:

Regula nr. 1 – NU mai cutezați să mă întrebați aberații precum: de unde cumperi x? Cum faci y? Șamd. Nu veți afla nici un răspuns concret. Fiecare are minte ca să judece și să acționeze în urma acestei judecăți.

Regula nr. 2 – Am menționat în repetate rânduri că nu pot face un aranjament de pe o zi pe alta. Se poate doar în cazurile în care materialele se află în stoc. Având de-a face în mare parte cu aranjamente unicat, sunt slabe șanse să găsiți 2 aranjamente la fel. Termenul de realizare a unei comenzi rămâne cel de 5 zile lucrătoare, cu condiția ca materialele să fie disponibile la furnizor. Nu sunteți de acord cu regula nr. 2, concurența vă așteaptă cu brațele deschise. Dacă aveți răbdare, e posibil să iasă ceva mai frumos decât v-ați fi așteptat.

Regula nr. 3 – Poate pentru unii banală, dar pt. mine e importantă. Când puneți orice întrebare, omul care răspunde vă alocă timpul său, deci salutați. Nu doar aici, oriunde, salutați.

Regula nr. 4 – În mare parte, aranjamentele pe care le găsiți pe pagină sunt făcute deja pentru o comandă. Am apreciat enorm faptul ca majoritatea celor care au ales CB Flowers, au avut această încredere în a merge pe mâna mea. Cu ocazia asta, le mulțumesc din nou!

Regula nr. 5Susțin creativitatea și ador provocările, asa ca orice “avioane” aveți în cap, haideți sa le discutăm în privat și poate iese un spectacol drăguț cu ele.

Regula nr. 6 – A fost valabil și de Valentine’s Day și rămâne valabil în continuare, gândiți-vă din timp la persoanele dragi. Doar așa putem sa le surprindem în mod plăcut.

Regula nr. 7 – Pentru că îmi doresc ca în urma achiziției unui aranjament toată lumea sa fie împăcată, sunt dispusă să discutăm în prealabil modelul cutiei, culorile trandafirilor, etc. (în funcție de persoana căreia îi este destinată această atenție). Sunt convinsă că impactul asupra unei persoane care iubește movul va fi altfel dacă și aranjamentul se pliază preferințelor sale.

Regula nr. 8 – Am menționat-o mai sus, dar o specific din nou. Aranjamentele sunt unicat (și pe cât se poate vor rămâne așa). Multă baftă celor care se inspiră! Nu credeam vreodată că o sa ajung un mare influencer, dar am găsit secretul! 😂

Regula nr. 9 – Din bunăvoință și din dorința de a lua parte direct la feedbackul pe care îl oferă persoana care primește aranjamentele mele, livrările se fac în mare parte personal în Arad sau Timișoara.

Regula nr. 10 – Și cea mai valabilă sau cea care descrie pagina CB Flowers cel mai bine, și implicit pe mine. Eu sunt fericită când cele care primesc florile sunt fericite. E cel mai frumos feedback sau cel mai hrănitor pentru suflețel.

Și, cum regulile sunt făcute ca să fie încălcate, probabil iar o să mă trezesc cu un telefon care spune “Ceau, vreau o cutie pe mâine.” (Oricine ar fi în spatele acelui salut) 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published.