Cine zice ca autoizolarea e rea?

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

De când a început nebunia asta cu virusul văd atâta panică, frică, supărare, frustrare, neputință, nepăsare, ignoranță (și lista ar putea continua mult și bine) în jurul meu, încât dacă nu pun piciorul în prag, simt că mă va lua depresia.

Și tocmai pentru că eu sunt construită să văd întotdeauna partea plină a paharului, am decis să schimb macazul. Îmi taie mie un virusel pofta de viață? Nici vorbă!

Idei de activități benefice pe timp de autoizolare/carantină :

 • Sincer mă aștept ca Doamnele și Domnișoarele să iasă cele mai câștigate din această perioadă, deci acum e momentul pentru măștile de față/păr homemade.
 • Stiva de cărți necitite, a venit și rândul lor
 • Curățenia de primăvară trebuie să ajungă pe mai multe fronturi, fie că e vorba de dulapul cu haine, cel cu pantofi sau chiar întreaga casă. Vine și articolul cu aceste sfaturi!
 • Timp de calitate petrecut în compania celor dragi este de neprețuit. Haideți să recuperăm timpul pierdut și să sudăm legăturile poate de multe ori neglijate în detrimentul activităților cotidiene, lipsite de sens.
 • Apreciez inițiativa mămicilor de fel și fel de activități pt. cei mici. Dacă e de interes, facem un articol pt mămici și pitici. Aștept feedbackul vostru pe acest subiect. Nu prea știu câte mămici mă citesc, dar am unele pe Facebook tare inventive.
 • Amatori de fotografie? Cred că a venit timpul să vă puneți creativitatea la contribuție. Sa vedem cele artistice fotografii pe timp de Coronavirus.
 • Jocurile de societate se scot la înaintare. Activity, Monopoly, trivia, șah, cărți, orice vă stimulează spiritul competitiv este bine venit.
 • Tutoriale de hairstyle și orice alte activități care vă fac pe plac. Personal, ma voi apuca de machiaje în această perioadă.
 • Cum se pare ca nici vremea nu va tine cu noi, de mâine încep așa numitul “15 days challenge”, practic o să fac sport minim 30 de min pe zi, în fiecare zi. Păi dacă scăpăm de acest “corona virus”, dau și eu o Corona pe plaja la Nuba!
 • Si dacă nu sunteți atât de activi, Netflix, YouTube vă vin în ajutor. Un film bun, un serial bun, un documentar bun, orice e mai bun decât televizorul.
 • Muzica bună e terapie pentru suflet. Fie că vă place Andreea Voica, Linkin Park sau Florin Salam, toate sunt permise cât timp vă scot din atmosfera asta mohorâtă. În fond și până la urmă urmei, fiecare cu gusturile sale.
 • Și dacă e vineri sau sâmbătă seara, distracția s-a mutat aici cu cei mai buni Dj. Așa că, dacă aseară ați ratat distracția, în această seară vă așteptăm în live sa scăpăm de griji împreună!

Aceste doar un mini articol menit să vă trezească puțin din amorțire, să vă pună zâmbetul pe față și să scoată la inaintare ambiția de a face “rai din ce ai”.

Sper să trecem cu toții cu bine peste această perioadă dificilă! Multă sănătate & #statiacasa ! ?

One thought on “Cine zice ca autoizolarea e rea?

Leave a Reply

Your email address will not be published.