3 descoperiri pe timp de pandemie

Bine v-am regăsit și bine ați revenit în lumea asta virtuală! unde ne facem veacul cam toți în această perioadă.

N-aș vrea să dau naștere și nici curs oricăror păreri legate de izolare, carantină, restricții, etc. E plin Facebookul de unii care se țin cei mai deștepți și militează pentru fel și fel de cauze.

Lăsând răutățile pentru sufletul lor și așa bolnav, am pentru voi 3 sugestii de îmbunătățire sau ajutor, dacă se poate numi așa, pentru aceste zile mai puțin fericite.

1. Prima recomandare vine de la cei de la Yolo. Se numește Yolo box ceea ce am comandat eu, dar au și Yolo book (un fel de album care se aseamănă cu o carte) cu cele mai îndrăgite fotografii ale voastre, fotografii alese direct din contul vostru de Instagram sau Facebook. Calitatea, recunosc, lasă de dorit, dar felul în care sunt imprimate fotografiile și posibilitatea de a scrie sub imagine informații legate de momentul imortalizat, fac totuși să merite bănuții. Recomand să plasați comanda când au oferte (1+1gratis, 2+1 gratis, etc). Al meu a costat 84 RON. De asemenea, puteți face un yolo box cu amintirile voastre dintr-o vacanță, cu persoana iubită, cu copilul, mai exact puteți printa câte un yolo box tematic. Dacă sunteți și voi nostalgici și tanjiti după vremurile în care fotografiile se imprimau pe hârtie, va recomand această aplicație (disponibila în Google Play sau App Store). De asemenea, poate fi și o idee de cadou inedită.

2. A doua recomandare implică un ajutor de nădejde pentru zilele în care trăim. E vorba despre acest gel antibacterian, care are un miros foarte plăcut și lasă mâinile foarte catifelate. Spre deosebire de celelalte geluri, care fie au o textură lipicioasă, fie au un miros înțepător, gelul aici de față este un “must have” cum ar zice mai marii influenceri. Îl găsiți la Profi și costă 7,5 RON (Că deh, preț de pandemie).

3. Recomandarea nr. 3 implica o mască pe care mi-am dorit-o de mult timp. În toată nebunia asta cu măștile, inevitabil ni se ascunde cea mai frumoasă curbă a corpului, zâmbetul. Eram în căutarea uneia cu un mesaj pozitiv de ceva timp, dar recunosc că nu am făcut niște căutări amănunțite găsind în online doar câteva versiuni cu preturi exagerate la care trebuia să mai plătesc și transportul. Prietenii de la Selgros, și cei care mă cunosc știu de ce ii numesc prieteni 😁, au ghicit gândurile Cristinei și au scos la raft asta:

Prețul este într-adevăr exagerat (30 RON/buc), dar deh… Ce nu fac eu de dragul zambetelor?

Acum că v-am făcut ziua mai senină, măcar cu emoticoanele de pe mască, vă doresc multă sănătate vouă și celor din jurul vostru și să scăpăm cât mai repede de acest film de groază difuzat în timp real!

Leave a Reply

Your email address will not be published.