Mini colecția de bijuterii & Un nou Giveaway

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Hristos a înviat!

Este un an în care sărbătorim Paștele într-un mod mai aparte, unul în care vă doresc doar cel mai mare necesar al zilelor noastre, multă sănătate!

Am amânat atât de mult acest articol încât n-am de ales decât să îl public astăzi. Veți înțelege la sfârșit motivul. Facem astăzi mini colecția de bijuterii, asta pentru că zilele acestea am făcut curat în dulapul minune destinat acestora, dar și pentru că am o surpriza pentru voi la sfârșitul articolului. Cei care mă cunosc știu că port doar unele bijuterii constant, restul fiind alese doar la anumite ocazii.

1. Gold baby – nu sunt amatoare a aurului galben, dar și cele pe care le am, au o valoare în primul rand sentimentală.

2. Dacă tot vorbim de aur, zic sa trecem și la argint. Vorbim. În primul rand de Pandora, dacă tot e încă pe val acest brand, dar după clasica brățară cu câteva talismane de suflet (detest să fie multe! Și asa e destul de grea), trecem la cerceii și lănțișorul care m-au cucerit în luna cadourilor. Mulțumesc Bianca pe această cale! ?

3. Rămânem tot la bijuteriile de argint, de data aceasta cu cele care sunt “pe sufletul meu” cum ar spune amatorii de manele, sau pe scurt, genul meu.

4. Colierele care pot fi ieșite din schemă, pot să nu mai fie la modă, dar pe care eu le voi purta oricând cu drag. Vine sezonul cireșelor, nu? Trebuie să dau banii pe ele, nu pe măști. ?❤️

5. Gablonțurile – Nu sunt fană deloc a acestora, poate și pentru că mi-am obișnuit corpul cu aur/argint și nu e prea fericit când îl împopoțonez cu așa ceva. Totuși, am un dulap plin de asa ceva, așa că am ales să fotografiez o mica zonă a lui ca să exemplificăm microbul feminin.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

6. Încheiem într-o atmosferă care ne arata ora exactă, deși zilele de carantină parcă ne fac să uităm uneori și ziua din calendar, darămite ora. 3 ceasuri din care 1 este cel mai de suflet, primit într-un moment greu din viața noastră.

Am ajuns la sfârșitul articolului, ceea ce înseamnă că prezentăm surpriza zilei. Iepurașul din acest an va aduce aceste 2 seturi:

Ce trebuie sa faceți?

Lăsați un comentariu la articolul de pe Facebook în care sa ne spuneți ce va doriți cel mai mult în această perioadă de criză. Alegem câștigătoarea luni la ora 18:00, prin metoda binecunoscută.

Premiul va fi predat personal în Arad sau Timișoara iar pentru fetele care nu sunt din aceste orașe, le vom trimite premiul prin Poșta Română.

Dacă premiul nu este revendicat în maxim o oră, alegem pe altcineva.

Aici aveți link-ul către concursul mai sus mentionat: https://www.facebook.com/257389085134563/posts/577686613104807/

Mulțumesc pentru înțelegere și multă baftă!

One thought on “Mini colecția de bijuterii & Un nou Giveaway

Leave a Reply

Your email address will not be published.