Prima colaborare cu burtica fericită – OptiFibre

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Am cam ratat startul și de această dată, dar revenim în forță și pe acest plan. Vă prezint prima campanie pe 2020, una pe care am încheiat-o cu burtica fericită.

Optifibrele, sau minunea care m-a scăpat de balonare, spasme și alte efecte negative de acest gen, au fost secretul unei prime colaborări de succes din acest an.

Am primit de la prietenii de la BuzzStore așadar, primul colețel pe anul 2020 spre testare. Îmi place foarte mult maniera aceasta de a colabora cu ei mai ales pentru că sunt constant diferite campanii, lăsând la latituduninea noastră în primul rând alegerea de a participa la cele care considerăm că ni se potrivesc.

Zis și făcut, adică.. Primit ? Coletul a conținut: mai multe pliante atât cu explicații legate de pașii care trebuiesc parcurși de-a lungul campaniei cât și unele în care sunt explicate pe larg efectele acestui produs, un pahar inscripționat, vouchere cu o reducere de 25% la cumpărarea OptiFibrelor de pe emag, 30 de pliculețe pe care le-am și împărțit cu unele fete (detalii aici) și desigur, o cutie cu OptiFibre în care se regăsește și o linguriță pentru dozajul corect.

Optifibrele ajută la reglarea tranzitului intestinal și combat constipata, balonarea și disconfortul abdominal. Sunt recomandate adulților și copiilor de peste 3 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează dar și vârstnicilor. Nu mare mi-a fost mirarea când o prietenă mi-a confirmat cele spuse mai sus.

Tulburarile acestea gastrointestinale variază de la o persoană la alta, iar într-un 2020 atât de dificil, e cam greu să nu ne fi confruntat cu una din cauzele acestea: o dietă săracă în fibre, sedentarism, stres, călătorii, sarcină, înaintarea în vârstă, diverse afecțiuni precum diabet, hipotiroidism sau orice tratament medicamentos.

Inevitabil aam fost afectată de una sau mai multe dintre cele enumerate și de aceea pana la consumarea acestui produs am trecut și pe la Gastroenterologie, am încercat să duc și de una singură lupta cu stresul, sedentarismul, dar se pare că uneori avem nevoie și de un mic ajutor. Și acesta a venit la fix!

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Raluca, cea care îmi susține de fiecare data campaniile, a fost și prima care s-a bucurat de unul dintre cele 6 vouchere, spunându-mi și că a mai auzit de acest produs doar ca nu l-a comandat pana acum.

OptiFibre poate fi consumat în lichide sau alimente moi, calde sau reci. Eu sincer am ales pentru început sa beau shakeul meu preferat cu lapte de migdale, banană și afine, dar mai apoi am realizat ca le pot bea și dizolvate într-un pahar de apă. Acest avantaj de a avea un gust neutru, mi-a ușurat și viața, putând sa le consum mult mai ușor și în afara gospodariei.

Datorită programului de la locul de muncă am reușit și să consum un pliculeț cu OptiFibre zilnic. Nu știu dacă e mai mult psihic decât fizic, dar la ieșirea din carantină am rămas și la același număr de kilograme și am și încăput în pantalonii albi. După prima săptămână de OptiFibre, eu mă prezentam astfel:

Se recomanda administrarea de OptiFibre treptat, începând cu o măsură pe zi. Consumul poate fi crescut treptat, cu o măsură la fiecare 3 zile, fără a depăși doza maxima recomandată (5 masuri pe zi în cazul adulților și 3 masuri pe zi în cazul copiilor). Odată reglata activitatea intestinală, nu este indicat să mai creșteți numărul de masuri pe zi.

Cred că în orice tratament, dietă, stil de viață, să fii un persoană calculată este cel mai important atu. Efectele acestui produs asupra sănătății mele a fost și este în continuare uimitor. L-am recomandat și îl recomand în continuare tuturor celor care se confruntă cu probleme legate de unele tulburări gastrointestinale.

Final de campanie cu burtică fericită

Voi ați încercat să consumați OptiFibre? Fetele care au câștigat concursul, aveți vre-un feedback?

Leave a Reply

Your email address will not be published.