Viata cu aparatul dentar – part 2

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Am ajuns în punctul în care am realizat cât de complexată sunt fără a avea motive reale. Sunt oameni care poartă cu mândrie aparatul dentar (fie el și cel metalic) iar mie.. Ei bine, mie mi-au luat 5 luni ca să pot spune în sfârșit ca ne-am împrietenit.

Regret puțin că nu am scris articolul cu partea a doua cu reacții la cald, chiar după ce s-a montat și partea de jos, dar cred că e totuși cel mai potrivit moment având în vedere ceea ce a urmat.

Am 1 lună de când s-a montat și partea de jos și recunosc ca aici a fost puțin mai dureroasă treaba decât atunci când îl aveam doar sus. Prin dureros mă refer că era deranjant și nimic mai mult. Nurofenul rezolvă rapid astfel de probleme. Dar cum eu am parte mai întotdeauna de evenimente demne de filmele cu femei “pățite”, vreau să revin puțin la montajul aparatului dentar la arcada de jos.

Si s-a lăsat cu… Striptease?

Da, da! Striptease masculin de la vecinul de vis-a-vis. Ce noroc ca ușa de la balcon era din sticlă pana jos! ?

Așa montaj de aparat mai rar! De fapt nici măcar nu puteam sa povestesc Domnului Doctor sau Domnișoarei asistență despre spectacolul de la balcon, pentru ca nu aveam cum să vorbesc în acele momente. De fapt, ei trebuiau să afle de pe blog despre acest episod dar n-am putut să mă abțin și le-am spus zilele trecute ce am pățit. Reacția a fost pe măsură și m-au întrebat că de ce nu le-am zis să se oprească ca să pot savura show-ul. ?

Și mi-e atât de drag de ei, încât am venit tocmai de la Vama Veche pentru programarea din luna următoare. Am plecat din vamă la 6 dimineața pentru a ajunge după masa la aceeași ora la Arad, la cabinet. Tot atunci am încercat albul, urmând ca ieri să aleg ceva mai îndrăzneț dar bine planificat, am ales să îi facem roz timp de o lună.

Și chiar dacă cei care au aparat de safir aleg alb sau transparent tocmai în ideea de a fi cât mai puțin vizibil, cum vă spuneam și la începutul articolului, am ajuns la o prietenie atât de frumoasă încât rozul a intrat și pe partea asta. Și rezultatul a fost cam așa:

Zâmbesc mai des, nu doar cu ochii ci și cu gura până la urechi datorită lor, celor de la Radent Estetique & Implants by Dr. Rapcau Daniel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.