Când formația preferată urcă din nou pe scenă – Direcția 5

Au trecut luni bune, ca să nu spun ani de când nu i-am mai văzut, așa că nici pandemia, nici masca și nici distanța nu au mai fost impedimente în momentul în care am aflat de concertul celor de la Direcția 5.

Și cum sunt mare amatoare de apusuri, luni am aflat de concert, marți am cumpărat biletele și miercuri am făcut 2 ore de la Arad la Timișoara blocată în traficul infernal, ajungând la locul cu pricina exact cu 2 minute înainte să înceapă.

I-am iubit de mică iar reîntâlnirea cu ei nu ma face decât sa zâmbesc cu ochii, dacă masca acoperă bucuria pe care aceștia mi-o provoacă.

Dacă cei care sunt membri clasici ai formației precum Marian Ionescu, Nicu Damalan, Cristi Enache sau Carmen Ionescu își păstrează farmecul de odinioară, alăturarea Alinei nu a făcut decât să întregească numele de Direcția 5 cât se poate mai frumos. Are o voce Dumnezeiască. ❤️

Concertul s-a desfășurat respectând toate normele impuse de “pandemia” cu care ne confruntăm. Iartați-mi atitudinea de Toma Necredinciosul, dar toată treaba asta cu virusul care apare pe certificatele de deces în schimbul unor sume de bani îi cam scade din credibilitate. Dar să lăsăm negativismele deoparte și sa ne bucurăm de ei.

Per total, a fost un apus perfect, ei sunt perfecți! și mă bucur din tot sufletul că am avut parte de un apus superb pe melodiile celor de la Direcția 5. ❤️

Pentru detalii legate de evenimente de acest gen din zona noastră sau de pe teritoriul României, vă aștept și pe contul meu de instagram unde le voi anunța pe insta story.

=> https://www.instagram.com/cristinabuder/

Leave a Reply

Your email address will not be published.