Campanie cu detergentul meu de rufe preferat – Noul Perwoll renew & blossom

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

E al doilea an în care colaborez cu cei de la BuzzStore, dar de fiecare dată au avut grijă să ne pună la dispoziție fel și fel de recuzite care scot creativitatea în lumina blogurilor și a rețelelor de socializare. A doua colaborare din acest an este una tare îndrăgită, e vorba de testarea detergentului meu de rufe preferat, noul Perwoll renew and blossm, bineînțeles într-o formulă nouă a acestuia.

Am primit colețelul roz în urmă cu 2 săptămâni, deci sunt în plină perioadă de testare. Totuși, ma bucur enorm de mult când am ocazia să scot creativitatea la suprafață, așa că s-a lăsat cu ședințe foto în 2 locații.

Coletul cconține un detergent de rufe lichid, mostre & pliante pentru a testa detergentul împreună cu cei dragi dar și o sacoșă de cumpărături cu sloganul campaniei “Noua? NU! Spălată cu Perwoll.” și evident hashtagul renumit #rethinkfashion

Vă dați seama cum m-a atins acesta din urmă? Nu? Veți vedea în cele ce urmează. ?

Am cutreierat rafturile magazinelor și m-am întâlnit și acolo cu ei. Se pare că această campanie de promovare se desfășoară pe mai multe planuri, deci nu a putut decât să mă bucure faptul că rozul a făcut un pas în față.

Înainte să apuc eu să folosesc detergentul mi-a spus cineva drag, căruia i-am dat mostre spre testare, că era convins că mirosul îmbietor din apartament vine de la odorizanrul de cameră. Când s-a apropiat a realizat că erau de fapt rufele spălate cu Perwoll. M-am speriat puțintel pentru ca detest ca mirosul rufelor spălate să fie unul puternic, mai ales ca sunt unele balsamuri de rufe care acoperă până și mirosul parfumului. Yeaacss! Am folosit și eu detergentul și am realizat că e vorba despre un parfum plăcut cu miros delicat, care nu persistă în acel fel blamat de mine. Este perfect!

Fiind în plină perioadă de testare, ne oprim aici și revin weekendul viitor cu completările necesare. Voi? Ce detergent de rufe folosiți? Fashionistele, câtă grijă aveți de hainele voastre?

Leave a Reply

Your email address will not be published.