Pandemic Halloween

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Halloween sau sărbătoarea tuturor sfinților, se sărbătorește în majoritatea țărilor la data de 31 octombrie și reprezintă un bun prilej pentru cei care iubesc să se deghizeze sau de ce nu, să mănânce bomboane!

Deși multă lume ar crede că Halloweenul are origini în Statele Unite ale Americii, sărbătoarea este de fapt mult mai veche, fiind derivata din celebrarea Samhain sau Samonios, de origine celtică. Acest festival se ținea toamnă târzie sau la sfârșitul recoltei și marca începutul unui nou an.

În acea noapte se făcea un prag între cele doua lumi, a celor vii și a celor morți. Celtii lăsau ușile deschise astfel încât cei dragi care au trecut în neființă să se poată întoarce la familie lor. Strămoșii familiei erau cinstiți și invitați în casă, în timp ce spiritele rele se voiau a fi alungate cu aceste costume care de care mai înfricoșătoare.

Acum că am terminat cu introducerea imperios necesară, hai să terminăm și cu hateul gratuit. Nu îți place, nu sărbătorești. Te uiți în continuare la acces direct liniștit, la Discovery Chanel sau la serialele de pe Netflix. Nu interesează pe nimeni faptul că tu nu agreezi această “sărbătoare”.

Cat despre cei care vor să se distreze puțin, fie ea și în pandemie, hai sa vedem cum putem sărbători Halloweenul în acest an.

  • Sculptarea dovleacului ? – activitate frumoasă, de realizat chiar și împreună cu cei mici. Al meu mi-a cam dat de furcă, dar asta și pentru că nu am ales un sortiment românesc. Mi-a plăcut că acesta avea culoarea mai pronunțată.
  • Costumele de Halloween ? – Aruncați pijamaua aia într-un colț și lăsați imaginația să își arate talentul. Fantome, vrăjitoare sau drăcușori, orice costum menit sa sperie spiritele rele, azi e momentul să le scoateți de la naftalină.
  • Ședințele foto de Halloween ? – Ce ziceți fetele de niște makeup rupt din filmele de groază? Unde mai pui că e locul perfect unde puteți purta costumele mai sus menționate.
  • Party de Halloween ? – Cine a zis că pe pandemie nu avem voie să ne și distrăm? Băieții de la Event Sound Dj ne-au pregătit o seară de muzică bună + un Giveaway foarte ATRACTIV. Petrecerea începe sâmbătă la ora 20:00 și se termină târziu în noapte. Detalii, link și așa mai departe găsiți pe pagina lor de Facebook.
  • Filmele de groază ? – am înțeles ca cei de la Netflix s-au pregătit temeinic pentru seara de Halloween. Și chiar dacă voi fi pe liveul celor de la ESD, fac eu cumva sa vad și “Hubie Halloween” în acest weekend.
  • Aranjamentele de Halloween ?– Păi te prezinți cu mâna goală la ușa iubitei? Dacă răspunsul e nu, vă aștept pe pagina de Facebook CB Flowers, unde puteți câștiga acest aranjament.
  • Bucătarim de Halloween ?️ – Chiar de vreo 2 zile mi-am amintit de ardeii gătiți anul trecut de Halloween. Desigur că aici, pe lângă brioșele cu figurine specifice, torturile tematice, mai sunt și placintele cu dovleac, dacă tot e sezonul lui.
  • Reduceri de Halloween % – Da, da, se pare că majoritatea brandurilor au introdus această idee de a speria prețurile ca și strategie de marketing. Sfatul meu e să adăugați produsele la favorite și să verificați dacă într-adevăr prețurile sunt reduse în ziua respectivă.

Cât despre românismele delicioase, cei care încă nu v-ați cumpărat un costum, am găsit eu locul perfect! ?

Happy Halloween! ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.