Ce au în comun zumba și serotonina?

Ei bine, dacă ma vedeți mai zâmbăreață în ultima perioadă, dacă mă vedeți mai plină de viață și mai ales dacă ma plâng mai puțin, să știți că n-am mâncat ciocolată, ci m-am reapucat de ZUMBA.

Bine, recunosc că mai trișez și cu ciocolata, dar per total starea de bine, nivelul de serotonină crescut, este dat de clasele de zumba. Și cum pandemia asta ne-a schimbat tuturor viețile într-o mai mică sau mai mare măsură, am ales să îl am ca intructor pe cel mai bun la ora actuală, Claudiu Guțu. Și ce dacă clasele lui se țineau în Timișoara? Ne-am mutat în online și foarte bine a făcut.

Schimbarea atât asupra corpului cât și a psihicului s-a văzut chiar după prima clasă de zumba. Imaginați-vă că prima clasă a început-o Claudiu cântând o melodie din banat. În următoarele zile am și plătit abonamentul. Cei care ma cunosc știu cât a cântărit asta la luarea deciziei. 😊

Zumba este despre dans. E în primul rand dans. Mai apoi, este despre mișcări făcute corect. Dacă le faci pe astea cum trebuie, e imposibil să nu vezi schimbări considerabile. Recent am învățat că zumba poate fi dusă și la un alt nivel, așa că m-am conformat și am cumpărat 2 gantere pentru zona mea problematică nr. 1 (brațele), dar și un stepper pentru clasele de zumba step. Mulțumesc Nicole, și sper ca într-o zi să revii și la clase. 😘

De ce Claudiu Gutu?

Hmm, aș putea spune că e varianta de zumba online pe care am găsit-o, dar aș minți. E instructorul care pare ca are puțin sânge de acolo de la Beto Perez (fondator zumba). Pot să vă las și 2,3 clipuri care să explice ceea ce susțin aici, dar e musai să intrați la o clasă că să vă convingeți singuri/singure.

E ora de dans, ora de binedispunere, de zâmbit 80% din timp și de muncit încă 120% din timp. Și nu, nu mă bate matematica, dar simt că dau 200% la aceste ore. Chiar scrisesem într-un insta story că decizia de a face clasele de zumba live cu Claudiu Guțu a fost poate cea mai bună decizie luata în 2020.

Pentru mai multe detalii, puteți să intrați pe www.claudiugutu.ro iar Claudiu vă explică mai pe larg toate beneficiile generate de zumba asupra corpului vostru, tarifele pentru abonamentele de zumba, testimoniale, înregistrări, etc. V-am mai spus eu că banatu-i fruntea! Uite un alt motiv care susține această zicală.

Las aici și 2 clipuri în care puteți sa îl vedeți pe Claudiu, dar și mișcările de zumba care vă pot ajuta să scăpați de colăceii acuzați de mesele de sărbători.

Let’s ZUMBA, baby!

Leave a Reply

Your email address will not be published.