Lenor – parfumul de care se bucură hainele noastre

Înainte de tradiționalul articol de la trecerea dintre ani, de planuri, aspirații, tras linie cu privire la anul recent încheiat șamd. permiteți-mi să vă întâmpin cu cele mai călduroase urări, cu multă sănătate atât pentru voi cât și pentru cei dragi vouă, cât mai multe vise împlinite, multe bucurii și momente de neuitat! Să avem cu toții un an mai bun decât șocantul 2020, mai plin de bunătate și mai sărac în răutăți!

Și dacă tot mi-am permis o oarecare pauză de la blogosferă (glumesc, am lucrat non stop!), cred că trebuie să începem în forță cu o datorie rămasă de anul trecut. Am reușit, fie și într-un an ciudat, să mențin numărul de campanii de testare împreună cu cei de la Buzz Store, același cu cele din 2019. Acestea fiind spuse, ne întoarcem puțin în decembrie, unde a început testarea propriu-zisă.

Mirosul este unul dintre simțurile care ne pot da o stare de bine sau dimpotrivă, ne pot deranja când vorbim de unele neplăcute. Un parfum potrivit vă poate face sa vă simțiți încrezători, relaxați, fericiți sau chiar vă poate trezi amintiri, emoții, sentimente. Gândiți-vă doar la lenjeria de pat proaspăt schimbată și ce efect are aceasta asupra somnului vostru.

Cei de la Lenor au înțeles cât de important este ca hainele preferate, lenjeria sau chiar ursulețul de pluș al copilului să vă ofere emoții parfumate care durează și de aceea ne prezintă noua gamă de parfumuri proaspete, alese cu grijă, care să vă confere o stare de bine.

Începem cu varianta “Relax” (cea pe care o folosesc în momentul de față) – Emerald & ivory flower/unwind – o stare senină cu arome delicate de bambus și mosc alb precum o grădină japoneză liniștită. Este balsamul de rufe plăcut parfumat, dar atenție, nu deranjant încât miresmele lui să se lupte cu cele ale parfumului folosit pe piele. Am avut și balsamuri de rufe care făceau asta și detest acest amestec rezultat din combinația celor două. Balsamul de rufe trebuie să aibă un miros plăcut, să ajute țesăturile și să facă hainele plăcute la atingere. Și se pare că cei de la Lenor au înțeles asta.

Aici aveți și gama întreagă a noilor sortimente.

Se pare că apelarea la anumite sentimente, senzații, a fost o alegere inspirată ca și promovare a produselor. Sunt convinsă că sintagmele precum “Glamour”, “Happy”, “Relax” vor cântări mult în alegerea sortimentului la raft. Ceea ce trebuie să știți este că mirosurile transmit exact starea afișată pe eticheta balsamului de rufe Lenor.

Și dacă tot suntem aici, a încercat cineva unul dintre acestea?

Chiar scrisesem la întoarcerea din mini excursia de revelion, că la noi în casă trollerul se despachetează chiar lângă coșul de rufe. Iar când în apropiere au rămas prietenii de la Perwoll (Da, da, am rămas fană Perwoll după testarea din primăvară) și mai ales acompaniat de balsamurile de rufe de la Lenor, sunt convinsă că în câteva ore parfumul plăcut se va transfera și în dulapul meu.

Ideea e simplă, când întâlnești produse de calitate, nu prea vrei să le mai înlocuiești. E ca și ciocolata preferată. E destul de greu ca cineva să te convingă să încerci și altceva când tu știi ce senzații îți trezește aceea care îți place foarte mult.

Aleg Lenor pentru că în 2021 pun și mai mult preț pe un miros proaspăt, plăcut parfumat dar și pentru că este un produs calitativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *